sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

2 lærer

Kommune Kujalleq

Ikkunneqarpoq: 28-11-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 19-12-2023
Suliffissamut ID normut: LJA-85133386
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Allat

Tasersuup Atuarfia søger 2 lærere


Vi søger dygtige 2 lærere til Tasersuup Atuarfia - Qaqortoq med tiltrædelse pr. 01. februar 2023 eller efter nærmere aftale.


Tasersuup Atuarfia 

Tasersuup Atuarfia har 430 elever og 56 lærere, inkl. skolelederen. Tasersuup Atuarfia er i flotte omgivelser. Skolen har i lokalerne gode tekniske hjælpemidler såsom interaktive tavler og iPad.  


Vi forventer, at du er: 

  • Uddannet lærer.
  • At du både kan have god kontakt til eleverne og forældrene samt have samarbejde med dem.
  • At du kan lede undervisningen, samt have godt samarbejde med øvrige samarbejdspartnerne.


Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.


Ønsker du at blive en af vores medarbejdere vil du arbejde med elever som gerne vil lære noget, og arbejde sammen med medarbejdere som er udviklingsorienteret ud fra den aktuelle samfundsudvikling. Vores skole er begyndt at benytte de (24 styrker), som er grundlaget for at skolen skal samarbejde med forældrene og arbejde på de ældre elevers indlæringslyst. Vores skole servicerer også bygderne og fåreholderstederne, vi holder tilsyn med undervisningen og samtidig samarbejde med dem. Tasersuup Atuarfia administrerer skolehjemmet, skolen arbejder også tæt med skolepasningen som ligger ved siden af skolen, den er åben efter skoletiden.


Tasersuup Atuarfia har specialklasser herunder Tungujortuaraq. I Tungujortuaraq undervises der i et godt samarbejde med personalet blandt andet elever med særlige behov. Tasersuup atuarfia er åben for samarbejde med eksterne aktører, og har et samarbejde med dem. 

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Naalakkersuisut og Lærernes fagforening i Grønland IMAK, Folkeskolelærerne i Grønland af 27. august 2014 og hovedaftalen fra Naalakkersuisut og IMAK af 28.10.1998.


Tiltrædelsesrejse

Der ydes fri tiltrædelsesrejse til den nyansatte og den nyansattes familie og eftermindst 3 års ansættelse – fratrædelse og bohaveflytning ifølge gældende regler. Den ansatte ansøger til feriefonden i forhold til ferie frirejse.


Personalebolig

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales husleje og depositum efter gældende regler.


Yderligere informationer: Hvis du ønsker yderligere informationer vedrørende stillingen og hvis du vil have ansøgningsskemaet kan du henvende dig til: fg. Skoleleder Karlina Lundblad e-mail  klun@kujalleq.gl telefon +299 64 50 34.


Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 28. december2023.


BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.


Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen


Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia