sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Aaqa søger 2 medarbejdere

Grønlands Selvstyre

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 12-02-2020
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 03-03-2020
Suliffissamut ID normut: LJA-79327790
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Isumaginnittoqarfik, Atuartitsineq & Meeqqerineq

Grønlands Selvstyre
Aaqa søger 2 medarbejdere

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Sungiusarfik Aaqa er en landsdækkende socialinstitution med 7 afdelinger. 6 afdelinger med i alt 31 beboere og 1 værested til 15 brugere. Beboerne har diagnosen skizofreni. Aaqa er en arbejdsplads i udvikling. Der er mulighed for supervision, medarbejderudviklingssamtaler og relevante kurser.

Vi søger 2 engagerede kollegaer til afdelingen med overblik og mod på store udfordringer. På afdelingen er det en fordel at have arbejdet med at give medicin og have viden om generelle fysiologiske lidelser, da beboerne har forskellig alder, er plejekrævende og har haft diagnosen skizofreni i mange år.

Medarbejderens arbejdsopgaver er bl.a. daglig pædagogisk, arbejdsmæssig omsorg og sundhedsfaglige opgaver med beboerne. Udarbejdelse af statusrapporter/behandlingsplaner i samarbejde med afdelingsleder/socialrådgiver. Dertil kontakt til andre relevante samarbejdspartnere. Aaqa har egne retningslinjer, som skal følges af alle.

Grønlands Selvstyre

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia