sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Aatsitassanut Suliffeqarnermullu Naalakkersuisoqarfik piffissami aalajangersimasumi Projekt Database Geologissarsiorpoq

Namminersorlutik Oqartussat

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 17-11-2019
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 16-12-2019
Suliffissamut ID normut: LJA-77534571
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Ingeniør og naturvidenskab

Brænder du for databaser og GIS, og har du interesse for udvikling af råstofområdet i Grønland? Så er et job som geodatabase projektgeolog i Afdeling for Geologi i Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked i Nuuk noget for dig.

Tiltrædelse 1. januar 2020 (eller efter nærmere aftale) indtil december 31, 2020 (kan udvides efter aftale).

Om Afdeling for Geologi
Afdeling for Geologis hovedrolle under Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked er bl.a.:
 (a) at yde råd og vejledning til grønlandske myndigheder angående geologiske emner relateret til efterforskning og udnyttelse,
 (b) at udføre geovidenskabelige undersøgelser for at tilvejebringe højkvalitetsdata til understøttelse af investeringer i efterforskning af det grønlandske mineralpotentiale og
 (c) markedsføring af det grønlandske mineralpotentiale.

Om projekt
Under mentorskab af vores GIS / database specialkonsulent vil du forbedre eksisterende og udvikle nye geovidenskabelige og udforskningsrelaterede databaser og digitale GIS-produkter. Specielt vil du have til opgave at arbejde med

 • Transformation af historiske geologiske kort ind på Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarkeds GIS platform, beregnet til offentliggørelse.
 • Udvikling af database til geokemiske data fra efterforskningsfirmaer.
 • samt bidrage til udvikling og forbedring af andre geodatabaser.

Din profil
Vi forventer, at du:
 • Som minimum har en kandidatgrad i geologi.
 • Har erfaring med geodatabaser og relevant software (Visual studio, C#, Visual basic og SQL), helst med specifik henvisning til Grønland og råstofområdet.
 • Har erfaring med Grønlands selvstyre
 • Er generalist og i stand til at varetage mange forskellige opgaver.
 • Er god til at kommunikere, både skriftligt og mundtligt.
 • Er proaktiv og har gode samarbejdsevner.
 • Kan arbejde struktureret, selvstændigt og resultatorienteret.
 • Har gode grønlandsk, dansk og engelskkundskaber.


Om os
Vi er ca. 25 medarbejdere i selve Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked. Derudover har Departementet den underliggende enhed Råstofstyrelsen, som blandt andet omfatter Afdeling for Teknik & Tilsyn og Licensafdelingen. Stillingen ligger organisatorisk i Afdeling for Geologi, som består af 1 chefgeolog og 6 geologer. Afdeling for Geologi arbejder tæt sammen med Råstofstyrelsen, De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS), og andre forsknings- og teknikinstitutter i Grønland og i udlandet.  

Se mere om Departementet på www.naalakkersuisut.gl og om geologi på www.govmin.gl. Vi har holder til i Nuuk, hvor der er mange muligheder for at gå på jagt, fiske, sejle, vandre, stå på ski og andet friluftsliv. Byens 17.000 indbyggere har mange kulturtilbud med premierebiograf, kulturhus, golfbane, svømmehal m.m. - se mere på www.sermersooq.gl, www.greenland.com og www.naalakkersuisut.gl.


Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Julie Hollis på telefon +299 58 61 70, e-mail: juho@nanoq.gl.
 
Ønsker du yderligere information om Grønland, kan du læse mere på www.naalakkersuisut.gl under Information til jobsøgere.

Ansøgning
Ansøgningen skal være Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked i hænde senest 9. december 2019. Vi forventer at afholde samtaler straks efter ansøgningsfristens udløb.
 

Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig
Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.
Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia