sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk

Akissarsialeriffik akissarsialerinermut siunnersortissarsiorpoq

Namminersorlutik Oqartussat

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 12-03-2020
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 03-04-2020
Suliffissamut ID normut: LJA-79788887
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Kontor og administration
Attaveqarfissamut paasissutissat

Namminersorlutik Oqartussat

Pitsi Larsen Jensen 
Aqqusinersuaq 5
Oqarasuaat +299 34 64 21

Har du lyst til at være en del af et team på en spændende arbejdsplads, hvor vores formål er at frigøre ressourcer til at udvikle Grønland ved at levere en høj personaleadministrativ kvalitet til Grønlands Selvstyre?

Grønlands Selvstyres Centraladministration er en spændende og mangfoldig arbejdsplads, som består af en række departementer og underliggende styrelser med hvert sit fagområde.

Lønkontoret er placeret i Økonomi- og Personalestyrelsen, som hører under Departementet for Finanser og Skatter i Grønlands Selvstyre. Vi arbejder med behandling af løn for hele Grønlands Selvstyre og de underliggende enheder.

Du vil komme til samarbejde med dine 13 kollegaer – lønkonsulenter og løncontrollere. Du vil referere til Kontorchefen for Lønservice. 

Jobbeskrivelse
Lønfunktionen er en del af Personaleafdelingen. I rollen som lønkonsulent vil du blive en del af et kompetent team, der alle prioriterer samarbejde, sparring og fælles læring højt. Opgaverne spænder bredt og med en høj kompleksitet, og funktioner og strukturer varierer fra opgave til opgave - det er derfor essentielt, at du trives i et dynamisk miljø og aktivt har lyst til at bidrage til at udvikle eksisterende processer og arbejdsgange.

Kvalitet, integritet og upåklagelig service er nøgleord for rollen, ligesom kommunikation og samarbejde på tværs af funktioner er nødvendigt, hvis du skal have succes i rollen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

 • Behandling af løn
 • Mailbehandling
 • Vedligehold af medarbejderstamdata
 • Tilrettelæggelse og gennemførelse af lønkørsler – herunder sikring af rettidig og korrekt lønudbetaling
 • Deltagelse i løbende rapportering med løndata – herunder afvigelser
 • Diverse administrative ad hoc opgaver
  Din baggrund
  Stillingen er alsidig, krævende og stiller store krav til dine menneskelige kvalifikationer, din regnskabsforståelse og din erfaring med lønadministration.
   
  Som person trives du i et kvalitetsbevidst miljø, og du evner at arbejde struktureret med blik for detaljerne i en forbedrings- og løsningsorienteret kultur - alt dette krydret med et ønske om at levere resultater gennem værdibaseret samarbejde.
   
  Vi forventer, at
 • Du har solid erfaring fra en lignende stilling
 • Du har kendskab til forskellige overenskomster og personskatteregler og trives med opgaver, der spænder over forskellige faggrupper
 • Du har kendskab til Excel
 • Du behersker grønlandsk og dansk i skrift og tale
 • Du er struktureret, grundig og kvalitetsbevidst, og du tager ansvar for at levere en upåklagelig service
 • Du arbejder selvstændigt med hele teamets interesse for øje
 • Du er AU, eller er kontoruddannet
Vi kan som arbejdsplads tilbyde dig et arbejdsmiljø med engagerede kollegaer og korte kommunikationsveje, et fagligt sparringsfællesskab og tæt dialog med den lokale topledelse samt personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Ansættelsessamtalerne afholdes løbende.
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Om Økonomi- og Personalestyrelsen
Økonomi- og Personalestyrelsen, i det daglige kaldet ASA, er en fælles serviceenhed for Grønlands Selvstyre. ASA er bl.a. ansvarlig for Selvstyrets regnskab, strategisk indkøb, overenskomst-, løn- og personaleforhold, HR-udvikling, tolkefunktion samt bygningsdrift og -vedligeholdelse

Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig
Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.
Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Qinnuteqaaternut allakkianik ilanngussinngilatit. Taamaakkaluartoq qinnuteqaatit nassiunniarukku "Ok" tooruk, imaluunniit "Taamaatiguk" tooruk aammalu qinnuteqaqqilinnginnarni allakkiat ilanngutikkit.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia