sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Kommuneqarfik Sermersooq

Allagarsiuteqqitaq - Utoqqarnut isumassuiffik Ippiarsuk Peqqinnissamut assistentinik pissarsiorpoq. / Genopslag - Plejecenter Ippiarsuk søger sundhedsassistenter.

Kommuneqarfik Sermersooq

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 11-04-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 02-05-2024
Suliffissamut ID normut: 331588884
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Andet
Atorfiup taaguutaa: Social- og sundhedsassistent
Ilinniagaq: Social- og sundhedshjælper
Misilittakkat - Annertunerusumik: Samarbejde
Oqaatsit:
Dansk Læse/ tale
Grønlandsk Læse/ tale

Kommuneqarfik Sermersooq søger sundhedsassistenter til Plejecenter Ippiarsuk


Plejecenter Ippiarsuk søger sundhedsassistenter.

Arbejdstiden er fuldtid pr. 40 timer pr. uge, både dag/aften og nattevagter, samt vagt hver 2 weekend.

Vi håber du har lyst til at være med til at præge udviklingen og deltage aktivt i samarbejdet i Ippiarsuk- Vi har nu brug for gode og engagerede kollegaer, der brænder for at arbejde med ældre og deres pårørende i et fælles samspil.

Ud over vores pleje afdeling ”Kammiut” som har 10-11 pladser, afdeling ”Arriitsut ”med 12 pladser og afdeling ”Tikitaq” for demente med 10-11 pladser. Der er ligeledes en afdeling ”Pakkutaq” for yngre med handicap (indirekte for huset, da afdeling hører under handicap og socialpsykiatri). Afdelingen for yngre handicap referer ledelsesmæssigt til et andet område, men vi har et fællesskab i form af, at vi er i samme hus,

I centerbygning har vi også en daghjem/Aktivitetscenterfunktion, kantine med kiosk, vaskeri og administrationsafdeling. Pleje og aktivitetscenteret Ippiarsuk er desuden beliggende i naturskønne omgivelser med en storslået natur og med gode busforbindelser.

I Centeret er der mulighed for træning, aktiviteter og socialt samvær for brugerne, hvor brugerne både består af borgere udefra samt beboere fra huset, i samarbejde med terapeutteamet.

Ippiarsuk er i en udviklingsproces, hvor vi ønsker at fokusere på arbejdsglæde, stabilitet og sammenhold på tværs af afdelingerne, da vi mener, at dette har en direkte effekt på beboernes trivsel. Vi ønsker derfor at arbejdet foregår i et tæt tværfagligt, nyskabende og udviklende miljø til gavn for beboerne.

Vi søger Sundhedsassistenter til at indgå i vores velfungerende Team som sammen skal samarbejde med de ældre beboere, hvor niveauet for god og omsorgsfuld pleje, samt fortsat udvikling af plejen er prioriteret. Arbejdet med ældre hvor der også iblandt er demente, kræver en god forståelse og tålmodighed, det er også nødvendigt og være fysisk og psykisk stærk, derfor har vi brug for kollegaer med god erfaring inden for området og som virkelig brænder for og gøre en forskel.


Vi forventer:

·At du er uddannet sundhedsassistent er tilsvarende
·At du er faglig velfunderet med bred klinisk erfaring
·At du er ansvarsbevidst
·At du kan deltage i blandede vagter
·At du helst er dobbelt sproget, men ingen forhindring.
·At du har gode tværfaglige samarbejdsevner
·At du er fleksibel og positiv
·At du har lyst og interesse til at arbejde indenfor ældreområdet
·At du vil medvirke til udvikling og dokumentation af plejen
·At du vil deltage i undervisning, og indgå i rollen som praktikvejleder for eleverne
·At du vil medvirke til at skabe et positivt, kreativt, inspirerende og udviklende miljø.


Vi tilbyder:

·God introduktion til huset, kollegaer og dit arbejdsområde.
·Tillid til, at du selvstændigt kan løse de forskellige
·Ansvar indenfor dine kompetencer.
·Tværfaglighed og spændende opgaver og oplevelser sammen med beboere og gode kollegaer.
·En arbejdsplads hvor respekt, ansvar og læring er i fokus.


Straffeattest:
Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.


Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, 
i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.


Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.


Bolig:
Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler for huslejebetaling i Grønlands Selvstyres og kommunens ejendomme m.v. i Grønland. Såfremt permanent personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der for medarbejdere med ret til vakantbolig blive tilbudt en midlertidig vakantbolig, for hvilken der betales husleje, forbrug m.v. i henhold til ovenstående. For yderligere information om husleje herunder forbrug o.l. henvises til oplysninger på
www.iserit.gl

Tiltrædelsestidspunktet er afhængigt af hvornår der er en personalebolig til rådighed. Der ydes tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning i henhold til gældende regler.


Yderligere oplysninger fås hos:
Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Forstander Lone Ellingsgaard Isaksen, tlf. +299 366174 eller e-mail: loei@sermersooq.gl


Ansøgning:
Ansøgning mærket med
Job nr. 366-24, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.


Sådan søger du:
Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.


Bemærk:
Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller mails, send venligst din ansøgning elektronisk ved stillingsopslaget.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia