sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Allangarsiuteqqitaq Qeqertarsuaq - Meeqqerivik Kuluk perorsaasussarsiorpoq

Kommune Qeqertalik

Qeqertarsuaq
Ikkunneqarpoq: 23-04-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 14-05-2024
Suliffissamut ID normut: LJA-85448960
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Undervisning og pædagogik, Børn og unge

Kommune Qeqertalik Qeqertarsuaq søger en erfaren pædagog til Børnehaven Kuluk med tiltrædelse pr. 01. juni. 2024 eller efter nærmere aftale.

Børnehaven er traditionelt opdelt i tre stuer. Vi forestiller os, at pædagogen placeres i stuen med børn i alderen 2-4 år. Stuen er beregnet til 20 børn. Der skal forventes, at der kan ske rotation i stuerne ved behov.

Med dig som pædagog i stuen, får du tre kollegaer. Det betyder, at der er tæt samarbejde i de daglige gøremål og aktiviteter. Din foresatte og nærmeste leder er lederen i børnehaven.

Din hovedsalig opgave vil være pædagogisk arbejde med børnenes udvikling og trivsel i henhold til institutionens regler og målsætninger samt gældende Inatsisartutlov om pædagogisk udviklende tilbud til børn i førskolealderen.

Vi forventer at du:

  • Er uddannet pædagog
  • Er behageligt at arbejde med og er kreativ
  • Er stabil og pålidelig
  • Kan arrangere aktiviteter
  • Kan skabe god samarbejde med forældre
  • Er ansvarsbevidst og selvstændig

Yderligere information:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.

Der kan p.t. ikke anvises bolig til stillingen.

Straffe- og børneattest:Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffe- og børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffe- og børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattest fra rigspolitiet, samt straffeattest fra Politiet.

Børneattesten indhentes af kommunen med samtykke fra vedkommende, hvor straffeattesten indhentes af vedkommende til Politiet.

For yderligere oplysninger kan kontaktes børnehavens daglige leder Henriette Wille tlf. 92 29 30, eller pr. e-mail hewi@qeqertalik.gl

Ansøgning:

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail eller post.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke “Søg denne stilling"

Hvis du har problemer med upload filer kontrakt hr@qeqertalik.gl

Vi ser frem til at modtage din ansøgning


Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia