sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Kalaallit Nunaanni Brugseni

Brugseni Nuuk neqaarniatut ilinniarsimasumik pissarsiorpoq / Brugseni Nuuk søger slagtersvend

Kalaallit Nunaanni Brugseni

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 10-10-2019
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 10-11-2019
Suliffissamut ID normut: 330104678
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Andet, Butik og service
Atorfiup taaguutaa: Slagter, Slagtersvend
Misilittakkat - Annertunerusumik: Slagter, generelt, Arbejder hos slagter
Oqaatsit:
Dansk Læse/ tale

Vi søger en kvalitetsbevidst slagtersvend, som har fokus på service og har styr på sit hånværk. Du bliver en del af det team, som plejer og profilerer slagterafdelingen samt vores pølsemageri. Du arbejder for, at vores kunder møder den bedste kvalitet og service samt finder varerne både indbydende og præsentable.


Du vil få en alsidig hverdag, hvor dine primære opgaver vil være udskæring af fersk kød, fokus på kvalitet, produktion og hygiejne, samt medvirke til lønsom vækst.


Brugseni Nuuk omsætter for over 300 mio. årligt og har et bredt udvalg af både food og nonfood varer. Butikken har cirka 160 medarbejdere heraf 10 i slagterafdelingen og består af 1 slagtermester, 1 mestersvend, 5 svende, 2 lærlinge og 1 pakkemedarbejder. Afdelingen samarbejder tæt med køkkenet og de øvrige afdelinger samt leverer varer til 3 andre butikker i byen.


Kalaallit Nunaanni Brugseni har cirka 500 ansatte fordelt i 17 butikker i 8 byer på kysten. Vi arbejder ud fra stærke grundværdier, som er fastlagte af vores mange tusinde medlemmer. Vi er drevet af, at vi vil gøre en tydelig forskel i Grønland – både for samfundet, miljøet og vores medarbejdere. Vi ønsker samtidigt at være gode til at forblive i øjenhøjde og i dialog med vores kunder. Vores kunder opnår konkrete fordele og handler tildeles hos os fordi vi har gode tilbud, men også fordi de kan være med til at præge virksomheden og samfundet både lokalt og på landsplan.


Kalaallit Nunaanni Brugseni er en 100 % grønlandsk ejet virksomhed i fuld udvikling. Vi er en virksomhed, der går op i vores medarbejderes faglige udvikling. I 2019 er vi blevet certificeret ”Great Place to Work”, hvilke sikre dig et professionelt arbejdsmiljø, der ligger vægt på dine faglige kompetencer og giver dig mulighed for at udvikle dig.


Din profil
Uddannet slagter
Kvalitets- og ansvarsbevidst
Udviser høj hygiejnestandard
Er en udadvendt person med gode samarbejdsevner og godt humør
Har viljen til succes og vil være en del af et team
Yder god service til kunder ved betjent disk


Vi kan tilbyde
Du får mulighed for at vise og udvikle din faglige kunnen
Et spændende og udviklende job med gode kolleger i et dynamisk arbejdsmiljø, i en butik, hvor varekvalitet og kundeservice sættes i højsædet
Du får mulighed for at arbejde med traditionelle råvarer samt lokale grønlandske produkter
Nymoderniseret afdeling med betjent disk
Løn efter kvalifikationer, herunder årlig feriefrirejse, mulighed for personalebolig, til- og fratrædelsesrejse inkl. bohaveflytning ved kontraktopnåelse
God personalekøbsordning


Ansøgningsfrist
10. november 2019.
Der holdes løbende samtaler.
Tiltrædelse er efter aftale.


Ansøgninger sendes via vores hjemmeside www.brugseni.gl/job (og ikke via e-mail).


Om Nuuk
Nuuk er Grønlands hovedstad med ca.18.000 indbyggere. Byen har mange muligheder for familier samt gode uddannelsesfaciliteter for børn i skolealderen. Der er et aktivt bymiljø med gode indkøbsmuligheder, caféer, biograf og svømmehal. Som resten af Grønland er Nuuk omkranset af en smuk natur, med rig mulighed for jagt, fiskeri og sejlads.


Ved spørgsmål om stillingen kontakt

Slagtermester Casper Petersen, tlf. +299 34 98 16, mail 07650S@brugseni.gl
Webside: www.brugseni.gl
Facebook: Kalaallit Nunaanni Brugseni

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia