sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

ENTREPRENØRERFARING TIL GRØNLANDSKE PROJEKTER

Per Aarsleff A/S

Ikkunneqarpoq: 27-06-2020
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 28-06-2020
Suliffissamut ID normut: 330273799
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Assassorluni sulineq & sanaartorneq
Atorfiup taaguutaa: Projektleder, bygge og anlæg
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (LedelHåndværk & servicese)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneqKunne du tænke dig at arbejde i Grønland og opleve, hvordan det er at arbejde med anlæg og byggeri i et arktisk klima? Hvis ja, er det måske din ansøgning vi mangler.

I Aarsleff byder vi i øjeblikket på en række projekter i Grønland sammen med vores islandske søsterselskab Ístak hf. Her arbejder vi sammen i One Company-regi, hvilket betyder, at vi indgår som ét samlet team – med projektet i centrum – hvor alle leverer det aftalte, hjælper hinanden og tager et fælles ansvar – og ikke mindst, hvor kunden oplever fordelene ved kun én entreprenør.

Projekterne ligger primært i Nuuk, hvor der sker en rivende udvikling inden for både anlæg og byggeri.

Til projekterne søger vi dygtige projektchefer, produktionschefer, ingeniører, KMA-ansvarlige, formænd og andre, som har erfaring inden for entreprenørbranchen og lyst til at være udstationeret i nogle år på Grønland. Der er dog mulighed for at besøg Danmark relativt ofte.

Vi er meget interesserede i at modtage CV’er og eventuelt ansøgninger fra relevante kandidater, som har lyst til at blive en del af Aarsleff inden for den nærmeste fremtid med henblik på en udstationering til Grønland.

Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning og CV via knappen "Send ansøgning".

Vi beholder din ansøgning i seks måneder og kontakter dig, hvis du bliver aktuel til nogle af vores projekter i Grønland. Efter de seks måneder vil vi kontakte dig igen og spørge, om du stadig har interesse i at være udstationeret i Grønland.

Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingsdirektør Christian Lundhus på tlf. 2153 0026 eller chl@aarsleff.com for at få yderligere oplysninger.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c42bc7b1)

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia
Suliffissat assigusut