sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Ergoterapeut

Kommune Kujalleq

Qaqortoq
Ikkunneqarpoq: 29-03-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 02-04-2023
Suliffissamut ID normut: LJA-84652866
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Andet, Socialvæsen, Sundhed

Ledig stilling som Ergoterapeut:


Vi søger en ergoterapeut til en fastansættelse på 40 t/uge med tiltrædelse Ansættelse pr. 01. april 2023 eller nærmere aftale i Terapeuthuset. Søger du et nyt og spændende miljø og faglige udfordringer? Vilde naturoplevelser og rigt dyreliv? Så er denne stilling noget for dig!


Foruden ergoterapeuten, består Terapeuthuset af 2 fysioterapeuter, en ergoterapeut i en delestilling mellem kommunen og Sundhedsvæsenet, samt en terapeutassistent der fungerer som tolk og hjælper med alt det praktiske omkring arbejdsopgaverne. Den ene fysioterapeut har også funktion som ledende terapeut for terapeutteamet, som bliver din nærmeste leder. Du kommer til at bo og have din daglige arbejdsplads i Qaqortoq, hvor der vil være rejseaktivitet til de øvrige byer og bygder i kommunen.

 

Som ergoterapeut i Kommune Kujalleqs terapeutteam skal du være med til at styrke fagligheden og kvaliteten i de borgernære indsatser i forhold til rehabilitering og habilitering på både voksen-, børn- og handicapområdet, samt hjælpemiddelsområdet. Du vil arbejde nært sammen med evt. hjælper/støttepersoner og borgeren i borgerens hjem, træningslokale og på andre lokaliteter.


Stillingsopgaverne består blandt andet af:

 • Rehabilitering af borgere med funktionstab
 • Undersøgelse og vurdering af borgere
 • Vedligeholdende træning; individuelt og på hold
 • Sagsbehandling af ansøgning om hjælpemidler og boligændringer og -vurderinger, samt generel dokumentation og administrative opgaver ved borgerkontakt
 • Indkøb og udlevering af hjælpemidler, samt træning/instruktion i brug af hjælpemidler
 • Tværfagligt samarbejde med f.eks. sagsbehandlere og andet sundhedspersonale
 • Vejledning af borgere, pårørende, støttepersoner og personale i f.eks. dysfagi og forflytning
 • Introduktion, vejledning og opfølgning af rehabiliteringsmedarbejdere i hjemmeplejen i fht. hverdagsrehabilitering, samt agere mødeleder ved koordinerende møder med nævnte medarbejdere


Vi lægger vægt på, at du:

 • Har interesse og erfaring indenfor handicap- og ældreområdet, gerne med rehabilitering
 • Kan lide at arbejde bredt med ergoterapi, fra børn til ældre
 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret og planlægge egen arbejdsdag
 • Er engageret, handlingsorienteret og faglig velfunderet
 • Kan agere i forskellige kulturer
 • Prioriterer et godt samarbejde, er imødekommende og åben


Vi tilbyder:

 • Træningslokale, kontor og hjælpemiddelsdepot. Træningslokalet er udstyret med diverse træningsredskaber, og der er mulighed for at imødekomme ønsker til andet træningsudstyr
 • En bred vifte af arbejdsopgaver med mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Et godt tværfagligt samarbejde med terapeuterne på sygehuset
 • Mulighed for sparring og netværksmøder med ergoterapeuter andre steder i Grønland
 • Deltagelse ved konsulentbesøg af specialister, såsom bandagist og skomager
 • Mulighed for kurser, uddannelse og feriefrirejser efter bestemmelserne i overenskomsten
 • Sydgrønlands enestående, frodige og smukke natur med en spændende kulturhistorie og imødekommende befolkning
 • Gode kollegaer, som glæder sig til at møde deres nye kollega


Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.


Løn og ansættelsesvilkår:

Sker efter gældende til enhver tid gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og Pillorissaasut / Grønlandske ergoterapeuter.


Bolig:

Udefra kommende kan der til stillingen stilles personalebolig til rådighed, hvor den ansatte selv skal betale depositum, husleje forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler. Såfremt personale bolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der blive tilbudt midlertidig vakant bolig i henhold til gældende regler.


Der ydes fri tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning, og efter mindst 3 år fri fratrædelsesrejser og bohaveflytning i henhold til enhver tid gældende regler.


Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Ledende fysioterapeut i Terapeuthuset, Kommune Kujalleq Susanne Buch Sporsheim, e-mail subu@kujalleq.gl, telefon + 299 64 52 50. Kontakt pr. telefon kan ske mellem 08.00-16.00 grønlandsk tid (12.00-20.00 dansk tid)


Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 02. april 2023.


BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.


Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen


Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia