sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)

Ernæringsassistent, Regionssygehuset Ilulissat, Grønland (24-248)

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Ikkunneqarpoq: 24-05-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 13-06-2024
Suliffissamut ID normut: 331589315
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Akunnittarfik & neriniartarfik
Atorfiup taaguutaa:
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq
Attaveqarfissamut paasissutissat

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

se jobtekst
Oqarasuaat

Vi søger en ernæringsassistent til 40 timers ugentlige fast stilling. Der vil være weekendarbejde på skiftevis, og arbejdsstillingen ligger mellem kl 7-15.

Er du ernæringsassistent med interesse for ernæringsrigtig kost, diæter og smørrebrød? Så er det måske lige dig vi søger. Køkkenet laver dagligt mad til ca 20-30 patienter hvor der serveres varmt mad til frokost og smørrebrød til aften.

Vi søger dig, der:

  • Er uddannet ernæringsassistent
  • Har gode samarbejdsevner
  • Kan arbejde selvstændigt, også indgå i et positivt samarbejde med kollegaer
  • Er mødestabil
  • Er kvalitetsbevidst omkring udførelse af dine opgaver.


Om os:
  • Vi er en arbejdsplads der indenfor de givne rammer, arbejder for at give vores patienter den bedst mulige madoplevelse
  • Vi er en arbejdsplads der hele tiden er i udvikling
  • Vi arbejder fokuseret på at have et godt arbejdsmiljø.


Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=24-248

Startdato: 15. juni 2024
Ansøgningsfrist: 13. juni 2024.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Køkkenleder, Marie Johansen, på tlf. (+299) 94 71 48 eller på e-mail: mjof@PEQQIK.GL eller Laila R. Pedersen, på tlf. (+299) 94 71 13 eller på mail: lpdn@peqqik.gl

Qinnuteqaaternut allakkianik ilanngussinngilatit. Taamaakkaluartoq qinnuteqaatit nassiunniarukku "Ok" tooruk, imaluunniit "Taamaatiguk" tooruk aammalu qinnuteqaqqilinnginnarni allakkiat ilanngutikkit.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia