sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Kommuneqarfik Sermersooq

Fast nattevagt til Boenheden Seernaq /Najugaqatigiiffik Seernaq unnuarsiortartumik aalajangersimasumik sulisussarsiorpoq

Kommuneqarfik Sermersooq

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 24-01-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 14-02-2023
Suliffissamut ID normut: 331474526
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Andet
Atorfiup taaguutaa: Medarbejder
Misilittakkat - Annertunerusumik: Stabil
Oqaatsit:
Dansk Læse/ tale
Grønlandsk Læse/ tale

Handicap og Socialpsykiatri søger en mødestabil og selvstændig nattevagt til Boenheden Seernaq.

Trives du med at være vågen om natten og kan du sætte dig selv i gang, er det lige dig vi står og mangler som vores nye kollega.


Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, hvor du møder kl. 22.30 til 07.00, både på hverdage og i weekender.


Boenheden Seernaq er en af vores større boenheder i Nuuk. Boenheden rummer 18 beboere med psykisk- og fysisk funktionsnedsættelse. Boenheden består af 4 etager, hvor beboere og personalet er tilknyttet de enkelte etager. Beboerne har deres eget værelse og deler køkken og stue med resten af beboerne på samme etage.

Din kerneopgave bliver at sørge for der er ro i huset om natten, påtage dig praktiske opgaver og understøtte vores beboere i en sund døgnrytme, således dine kollegaer om dagen kan hjælpe beboerne til at være så selvhjulpne som muligt samt leve en godt og indholdsrigt liv, som de selv ønsker det.Dine arbejdsopgaver:

  • Være nattevagt på afdeling Avalequt og afdeling Sikkernerit under Boenhed Seernaq
  • Holde og bevare natteroen i huset
  • Grænsesætte beboere som ønsker aktiviteter om natten
  • Diverse praktiske opgaver i huset

Forventninger til dig:

  • Du har erfaring med at arbejde i nattevagter og med mennesker
  • Du har kendskab til området
  • Du er omsorgsfuld, tillidsskabende og imødekommende
  • Du har forståelse for at dit arbejde kan have betydning for borgerens velbefindende om dagen
  • Du er mødestabil og kan overholde aftalerOm os:

Handicap- og Socialpsykiatrien på voksenområdet er en afdelingen hvor der er otte boenheder, fem bokollektiver, to aktivitets- og samværstilbud samt tre Støttekorps fordelt i Nuuk, Tasiilaq og Paamiut. Vi er i gang med en stor udvikling der blandt andet omhandler fokus på grundig intro af nye medarbejdere, løbende sparring og faglige fællesskaber.

Hvis du gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 07.Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Signe Petersen , tlf. +299 36 73 70 eller e-mail: spet@sermersooq.glStraffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, eller en anden relevant forhandlingsberettigede organisation.Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.Bolig: Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 70-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.Sådan søger du:Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.Bemærk:Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller mails, send venligst din ansøgning elektronisk ved stillingsopslaget.Qinnuteqarnissamut killissarititaasoq: februaarip 14.-at, 2023

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia