sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Genopslag: Skolesocialrådgiver - Kullorsuup Atuarfissua

Avannaata Kommunia

Upernavik
Ikkunneqarpoq: 13-04-2021
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 07-05-2021
Suliffissamut ID normut: LJA-81954110
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Børn og unge

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel for børn i skolealderen, ”vi har virkelig brug for dig/din hjælp”. Så er du måske vores nye Skolesocialrådgiver, på Kullorsuup Atuarfissua.

Stillingen er ny og den er i opstartsfasen hvilket betyder at, du har mulighed for at være med til at indgår i et stærkt tværfagligt samarbejde og personligt kan du være med til at udforme, hvordan skolesocialrådgiverens arbejde kommer til at være i Kullorsuaq.

Skolesocialrådgiverens arbejde skal ses som en styrkelse af den tidlige og forbyggende indsats rettet mod skoleelever med bekymrende trivsel og udvikling.

Skolesocialrådgiveren skal fungere som et bindeled til Forvaltningen for Familie og skal i samarbejde med skolen sikre at den relevante støtte til elever med sociale eller adfærdsmæssige vanskeligheder bliver opfyldt.

Kullorsuup Atuarfissua er en folkeskole med 81 elever fordelt på 1. -10. klasse samt 1 specialklasse. På skolen er der 14 lærere, en viceskoleinspektør samt en skoleinspektør.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Det forventes at du som ansøger

  • Er uddannet som socialrådgiver eller rådgiver i socialt arbejde eller har relevant videre-gående uddannelse/kurser inden for socialt arbejde.
  • Har bred erfaring med socialrådgivning og sagsbehandlingsarbejde og funktion. Generelt kendskab til Inatsisartutlov om støtte til børn, skoleområdet og/eller andre socialfaglige erfaringer.
  • Kan arbejde i team, har gode samarbejdsevner og kan samarbejde med elever/forældre/undervisere/MISI-Avannaa/medarbejdere fra Forvaltningen for Familie samt sundhedsvæsnet m.m..
  • Er god til at kommunikere og vejlede og har erfaring med forskellige samtaleteknikker.
  • Er i stand til at etablere gode relationer til børn og unge.
  • Er en som kan arbejde selvstændigt, som er god til at strukturere, koordinere, planlægge og følge op på opgaverne.
  • Er positiv og tålmodig i forhold til, at positiv udvikling skabes på sigt, men startes fra dag 1
  • Flersproget ansøgere vil blive forestrukket (Grønlandsk/Dansk)

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre eller en anden forhandlingsberettiget organisation.

Der anvises en nybygget personalebolig, for hvilken der betales husleje, depositum mv. efter det til enhver gældende regler.

Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tilstrædelsestidspunktet først kan aftales når kommunen har modtaget en tilfredsstillende børneattest fra Rigspolitiet.

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffeattest fra Politiet.

Kontakt

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Skoleinspektør Josef Karlsen,

+299 96 83 33 Email: skolen.kullorsuaq@attat.gl

Ansøgningsfrist

Ansøgning fremsendes med vedhæftede oplysninger om uddannelse, arbejdsudtalelser samt kopi af uddannelsesbeviser. Ansøgning sker ved at trykke på "Søg denne stilling"

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia