sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Glad og serviceminded cafeteriamedarbejder

Mittarfeqarfiit

Ikkunneqarpoq: 27-01-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 17-02-2023
Suliffissamut ID normut: 331478031
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Hotel og restauration
Atorfiup taaguutaa: Cafeteria assistent/medhjælper
Ilinniagaq: Cafeteria- og kantineassistent
Misilittakkat - Annertunerusumik: Hotel- og restaurant, Altmuligmand
Oqaatsit:
Dansk Læse/ tale

Glad og serviceminded medarbejder til Cafeteria på Hotel Kangerlussuaq.

Hotel Kangerlussuaq søger serviceminded medarbejder til vores dynamiske cafeteria. Vil du være med til at give vores gæster en fantastisk oplevelse, i naturskønne omgivelser.

Hotel Kangerlussuaq er en travl virksomhed som leverer service indenfor: Konference, bespisning af gæster i cafeteria samt restaurant, private arrangementer såsom: bryllupper, konfirmationer samt andre aktiviteter ved højtider.

Arbejdsområder

·Klargøring og opsætning af cafeteria.

·Deltage i den daglige drift:

·Vareopfyldning

·Kasse- og kundebetjening

·Afrydning og opvask

·lukning og kasseafregning

- Egenkontrol udførsel

Om dig

Du har gerne en relevant faglig uddannelse. Du har fokus på den personlige betjening og vil deltage i at skabe en speciel oplevelse for vores gæster.

Du er professionel, har et godt humør og har samtidig en personlighed, der kan favne mange forskellige mennesker på tværs af kulturer og niveauer. Du er af natur imødekommende og samarbejdsorienteret. Du skal have fokus på hygiejne og have overblik. Du klarer travle situationer med et smil og godt humør.

Vi tilbyder

Et godt job med mange udfordringer i en spændende hverdag, hvor du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil være en del af et godt arbejdsmiljø, og have et godt samarbejde med lige stillede kollegaer.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til relevant faglig organisation inklusive tilbud om bolig, hvor der betales efter gældende regler.

Derudover ydes der tiltrædelsesrejse efter gældende regler. Der ydes efter 12 måneders ansættelse en ferie frirejse til hjemstedet. Det er en fuldtidsstilling arbejdstiden er efter gældende regler og er på 40 pr uge. Aften- og weekendarbejde skal på regnes. Tiltrædelse eller efter nærmere aftale. Stillingen refererer til cafeteriachefen.

Få mere at vide

Læs mere om din mulige fremtidige arbejdsplads på www.hotelkangerlussuaq.gl. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Cafeteriachef Lisbeth Rasmussen på mail: lira@mit.gl Spørgsmål af mere generel karakter stiles til HR-afdelingen på mail: hr@mit.gl

 

Ansøgning

For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning, cv samt uddannelsesbeviser sendes online via nedenstående link senest den 17.Februar 2023

Hotel Kangerlussuaq

Hotel Kangerlussuaq er en nettostyret virksomhed ejet af Mittarfeqarfitt /Grønlandske lufthavne. Hotel Kangerlussuaq er et moderne hotel med 70 værelser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Derudover driver Hotel Kangerlussuaq et konferencecenter, en café, et cafeteria, en á la carte restaurant samt en moderne bar. Hvert år overnatter mere end 20.000 rejsende på hotellet. Læs mere på www.hotelkangerlussuaq.gl

 

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia