sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Partii Naleraq

Ilinniarnertuutut ikiortissarsiorneq/Studenterhjælp søges

Partii Naleraq

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 27-03-2020
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 20-04-2020
Suliffissamut ID normut: 330162101
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Deltid, Studenterjob
Suliassaqarfik: Kontor og administration, Offentlig administration
Atorfiup taaguutaa: Studentermedhjælper, Studentermedarbejder
Ilinniagaq: Jura, bachelor
Misilittakkat - Annertunerusumik: Lovfortolkning
Oqaatsit:
Dansk Læse/ tale
Grønlandsk Læse/ tale
Attaveqarfissamut paasissutissat

Partii Naleraq

Pele Broberg
Imaneq 2
Oqarasuaat 346269

Er du studerende med flair for jura eller med stort kendskab til formkravene i Inatsisartut og trænger til nye udfordringer – og har du interesse for hvordan vores demokrati fungerer? Så er du måske vores nye studentermedhjælp, der kan være med til at udarbejde vores Inatsisartut medlemmers forslag til samlingerne.

 

Dine opgaver vil inkludere udarbejdelse af forespørgselsdebatter, beslutningsforslag og deciderede lovforslag. Herunder udarbejdelse af høringsmateriale når det er påkrævet.

Du får indflydelse på dine arbejdsopgaver, herunder mængden af disse.

Du er under uddannelse og har gerne erhvervserfaring. Det er en fordel, at du har kendskab til jura samt hvis du taler både dansk og grønlandsk.

 

Som person er du udadvendt og har gode samarbejdsevner og du har en god portion gåpåmod. Du arbejder selvstændigt og struktureret og følger opgaverne helt til dørs.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af Partii Naleraq´s inatsisartut sekretariat, og kommer til at referere til partisekretæren. Indtil denne stilling er besat, er reference Inatsisartut medlem Pele Broberg. Vores kontorer er placeret i Inatsisartut´s partigang, men kan løbende arbejdes hjemmefra.

 

Du kommer i kontakt med vores Inatsisartut medlemmer for koordination af deres emner samt Inatsisartut formandskabets administrative ansatte for at sikre det faglige indhold.

Du kan forvente fagligt udfordring og får erfaring med jura og projektarbejde.

 

Ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid varierer alt afhængig af medlemsforslag. Der kan forventes mellem 10-15 timer og lønnen fastsættes efter gældende overenskomster. Ansættelse snarest muligt eller efter aftale.

 

Flere oplysninger

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Inatsisartut medlem Pele Broberg på peleb@inatsisartut.gl eller på telefon 346269.

Qinnuteqaaternut allakkianik ilanngussinngilatit. Taamaakkaluartoq qinnuteqaatit nassiunniarukku "Ok" tooruk, imaluunniit "Taamaatiguk" tooruk aammalu qinnuteqaqqilinnginnarni allakkiat ilanngutikkit.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia