sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Økonom til Økonomiafdelingen i Sisimiut

Qeqqata Kommunika

Sisimiut
Ikkunneqarpoq: 16-06-2021
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 07-07-2021
Suliffissamut ID normut: LJA-82261150
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Kontor og administration

Stillingen er placeret i Sisimiut. Byen har uanede muligheder for fritidsaktiviteter året rundt, i vinterhalvåret kan man opleve nordlyset, køre på hhv. hundeslæde, snescooter, langrend samt alpint skiløb, og om sommeren kan man tilføje klatring, gåture, kørsel med ATV, sejlads og fiskeri samt indendørs motionsfaciliteter. ATV-sporet mellem Kangerlussuaq og Sisimiut er igangsat.

 

Udviklingen i Økonomi afdelingen går stærkt i disse år, og der bliver brugt meget energi og ressourcer på at udvikle nye områder med spændende opgaver.

 

Kommunen har for 1 år siden driftssat et nyt ERP system, og efterfølgende et nyt BI system (PowerBi, et nyt HR system, og der igangsættes implementering af et nyt lønsystem. Derudover skal kommunen implementere nye forretningssystemer på velfærdsområdet – så der er meget at tage fat på. Samtidig er vi ganske småt begyndt at anvende kontorrobotter (RPK’ere) til opsætning af vores ERP løsning og har en forventning om, at vi også vil begynde at bruge RPK’ere i vores daglige arbejde.

 

Har du lyst til at deltage i dette spændende arbejde?

 

Arbejds- og ansvarsområder vil primære være

Du vil være placeret ved Økonomi med økonomichefen som din nærmeste chef og have ansvarsområder indenfor:

 • Budget og Drift Analyser
 • Udarbejdelse af høringssvar
 • Udviklingsarbejde af BI, Dataware House, og Power BI
 • Budgetudarbejdelse
 • Regnskabsaflæggelse
 • Udvikling af økonomifunktionen
 • Ansvarlig for kommunens forsikringer og boligudlån

 

Kvalifikationer og krav:

  • Du skal have en relevant uddannelse med hovedvægt inden for økonomi fx en akademisk uddannelse eller tilsvarende og gerne en erfaring i den offentlige sektor, hvor du har arbejdet med, eller haft ansvar for, driftsøkonomiske opgaver. Det er essentielt at du trives med udviklingsopgaver, da de kommende år vil være karakteriseret af implementering af nye IT løsninger på tværs af Grønland, og internt i kommunen.
  • Samtidig må du gerne have erfaring med forskellige moderne ERP løsninger (Ax2012/MS Dynamic) da meget udviklingsarbejde vil være relateret til dette område;
  • Du skal have en analytisk og strategisk skarphed
  • Rutineret i at lave driftsøkonomiske budget- og regnskabsrapporter
  • Som person arbejder du ud fra kommunens 5 værdier: Motivation, Medansvar, Fællesskab, Kompetenceudvikling og Dialog.
  • Du kan lide at arbejde i teams og være med til at udvikle sammen med andre, med fokus på tværfaglig kompetenceudvikling 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Din ansættelse sker på den gældende overenskomst og afhænge af din baggrund, uddannelse og erfaring.

 

Ansatte, der kommer fra en tjenestemandsansættelse, bevarer retten til denne ansættelsesform

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler for huslejebetaling i Grønlands Selvstyres og kommunens ejendomme m. v. i Grønland. Såfremt permanent personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der for medarbejdere med ret til vakantbolig blive tilbudt en midlertidig vakantbolig, for hvilken der betales husleje, forbrug m. v. i henhold til ovenstående.

 

Straffeattest:
Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffeattest fra Politiet.

 

Tiltrædelse pr. 1. august 2021 eller efter aftale

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Økonomichef Peter Munch Eriksen på email pmer@qeqqata.gl.

 

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser, referencer og straffeattest, alle i PDF format, medsendes.

 

 

 

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia