sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Lægesekretær, Regionssygehus i Qaqortoq, Grønland (23-53)

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Ikkunneqarpoq: 27-01-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 15-02-2023
Suliffissamut ID normut: 331478809
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Allaffik & allaffissorneq, Peqqinnissaq
Atorfiup taaguutaa: Lægesekretær
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

Vi søger en lægesekretær fra 15. februar 2023 eller efter aftale, til Regionssygehuset i Qaqortoq, der er beliggende i Grønlands sydligste region, Kujataa. Vi rummer både primær- og sekundær sundhedstjeneste, og som lægesekretær skal du kunne balancere i dette. 

Vi er sygehus for byens befolkning samt mellemstation for udskrevne patienter, fra Landshospitalet DIH til sundhedscentrene og bygderne. 

Vi tilbyder: 

 • En stilling med mulighed for at udvikle sin egen stilling 
 • En stilling, hvor der er et tæt samarbejde med alle personalegrupper 
 • Mulighed for personlig udvikling 

Vi søger dig, der: 

 • Gerne er dobbeltsproget 
 • Er ansvarsbevidst, arbejder struktureret og selvstændigt 
 • Kan lide at have en alsidig arbejdsdag, der eksempelvis består af: 
  • Ansvarlig for håndtering af post: - intern/ekstern/mails/scanne diverse dokumentation til journal, inklusive attester 
  • Rekvirere og registrere diverse undersøgelser/blodprøver/dødsattester/canceranmeldelser/anmeldelser til Landslægeembedet 
  • Besvare telefonopkald samt formidle diverse forespørgsler 
  • Bestille patientrejser i forbindelse med bygdeindkaldelser og evakueringer 
  • Varetager ekspedition af breve og erklæringer for lægen 
  • Hjælpe læger med afvikling af diverse opgaver som: svar på undersøgelser, flytning af tider, oprettelse af nye tider i vores elektroniske patientjournal 

Om os: 

Vi er et lille regionssygehus med omkring 65 ansatte. Vi vægter det tværfaglige samarbejde højt og vi er gode til at samarbejde. Vi har tæt samarbejde med vores 2 sundhedscentre og der vil være en lægesekretærkollega i Nanortalik. Vi er gode til at udnytte IT, så derfor kan det være at opgaverne kan varetages i perioder af andre i regionen. 

Lidt om Qaqortoq 

Qaqortoq er Sydgrønlands største by med omkring 3200 indbyggere inklusive de 7 omkringliggende bygder. Byen modtager unge fra hele Grønland til uddannelse ved Handelsskolen samt Gymnasiet. Byen har de fleste moderne bekvemmeligheder med dagligvareforretninger, heliport, gode skibsforbindelser, forbindelser med kystskibet, samt flere restauranter og kulturtilbud. Naturen tæt på byder på mange vandremuligheder, og om vinteren mulighed for langrend. 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.dk

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

se stillingsopslaget her og søg online:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=23-53

Startdato: 15. februar 2023 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: 15. februar 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende Regionssygeplejerske, Nukánguak’ M. Heilmann, på mail nuol@peqqik.gl eller telefon (+299) 64 76 31 efter kl. 13 (dansk tid) 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: personale@peqqik.gl

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia