sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Kommuneqarfik Sermersooq

Ilinniartitsisoq Atuarfik Samuel Kleinschmidtimut / Lærer til Atuarfik Samuel Kleinschmidt

Kommuneqarfik Sermersooq

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 08-12-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 29-12-2023
Suliffissamut ID normut: 331585263
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Undervisning og pædagogik, Børn og unge
Atorfiup taaguutaa: Lærer
Ilinniagaq: Prof. bach. folkeskolelærer
Misilittakkat - Annertunerusumik: Folkeskole, undervisning, Undervisning og vejledning
Oqaatsit:
Dansk Læse/ tale
Grønlandsk Læse/ tale

Atuarfik Samuel Kleinschmidt er en skole med ca. 488 elever fordelt på 1.-10. klasse og med 6 specialklasser. Vi er en skole i udvikling og i de kommende år vil vi have et stort fokus på teamsamarbejde, kvalitetsudvikling og styrkelse af elevernes faglige niveau. Skolens vision er at alle elever skal føle sig værdifulde og vi arbejder for at give eleverne så mange fremtidsmuligheder som muligt. Elever som kan udvikle sig i baggrund af deres egen kultur, løbende evaluering af elevernes kunnen for at forbedre deres viden, er nogle af vores visioner på skolen.

Skolen består p.t. af 52 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger, hhv. 1.-3. klasse, 4.-7. klasse, 8.-10. klasse og en specialafdeling. Der er en skoleleder, en viceskoleleder og 3 trinledere med en trinkoordinator for specialklasserne. Stillingerne er fuldtidsstillinger.


Stillingens indhold:

Man skal være indstillet på et tæt teamsamarbejde med de øvrige lærere i klassen og i afdelingen samt have tæt kontakt til forældre.


Lærertimer:

Læreren skal kunne undervise i trin 3 og 2 og skal kunne undervise i disse fag: religion/filosofi, naturfag, biologi, samfundsfag og praktisk musik.


Vi forventer at du:

·Er seminarieuddannet lærer

·Du er en god klasserumsleder

·Er positiv, engageret, ansvarsfuld og igangsættende

·Er åben og loyal og god til at skabe gode relationer

·Vil indgå i et positivt samarbejde med kollegaer, ledelse og forældre

·Kan se muligheder frem for begrænsninger

·Er motiveret til at indgå i et fleksibelt og udviklingsorienteret skolemiljø

·Kan indgå i og være med til at videreudvikle teamsamarbejdet i en trinopdelt skole

·Har viden om iPads og vejledning

·Har erfaring i undervisning med iPad


Vi kan tilbyde dig:

Et udfordrende job med muligheder for at udvikle sig som lærer og som mennesker. Man får en enestående chance for at være med til at præge og bidrage til en skole i udvikling. Vi arbejder i de kommende år med udvikling af ASK, hvor vi har fokus på kvalitet i undervisningen, elevernes faglige niveau og vores fælles værdier. Som nyuddannet får du den nødvendige sparring og oplæring fra kollegaer og ledelse, så du kan føle dig tryg og godt rustet til jobbet.


Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Skoleinspektør Margrethe K. Brummerstedt, tlf. +299 36 62 21 eller e-mail: mkar@sermersooq.gl eller ved at kontakte viceskoleinspektøren Susanne Jørgensen-Korneliussen Telefon: (+299) 36 62 22 E-mail: sunj@sermersooq.gl


Straffe- og Børneattest:

Den stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffe- og børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffe- og børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattest fra rigspolitiet samt straffeattest fra Politiet.

Børneattesten indhentes af kommunen med samtykke fra vedkommende, hvor straffeattesten indhentes af vedkommende hos Politiet.


Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.


Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.


Ansøgning:

Ansøgning mærket medJob nr. 1113-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.


Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.


Bemærk:

Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller mails, send venligst din ansøgning elektronisk ved stillingsopslaget.

Ansøgningsfrist: 29. december 2023

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia