sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Kommuneqarfik Sermersooq

Perorsaasumik ikorfartoqatigiinni pissarsiorpoq / Pædagog til Støttekorpset

Kommuneqarfik Sermersooq

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 25-01-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 15-02-2023
Suliffissamut ID normut: 331475235
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Andet
Atorfiup taaguutaa: Pædagog
Misilittakkat - Annertunerusumik: Altmuligmand
Oqaatsit:
Dansk Læse/ tale/ skrive
Grønlandsk Læse/ tale/ skrive

Handicap og Socialpsykiatri søger en omsorgsfuld og imødekommende medarbejder til støttekorpset i Nuuk. Har du hjertet på det rette sted, og brænder du for at gøre en forskel for vores borgere, er det måske dig vi mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen. Arbejdstiden er mandag til fredag 8.00-16.00. Der kan dog opstå situationer, hvor du må arbejde i den øvrige tid, ligesom du kan opleve ledsagerrejser rundt i Grønland eller til Danmark.

Støttekorpset i Nuuk besøger borgere, med fysisk- og/eller psykisk funktionsnedsættelse, i borgerens eget hjem. Din kærneopgave bliver at hjælpe borgerne til at vedligeholde og udvikle deres psykiske, sociale og praktiske færdigheder, således de kan være så selvhjulpne som muligt. Du skal sammen med dine kollegaer, støtte borgeren i at leve så indholdsrigt et liv, som borgeren selv ønsker. Støttekorpset består af ca. 10 medarbejdere som hver uge besøger omkring 50 borgere.

 

 

Dine arbejdsopgaver:

  • Motivere og støtte borgerne i at passe sin medicinske behandling, betale regninger, handle ind og lave mad etc.
  • At arbejde med at udvikle beboerne mod højere grad af selvhjulpenhed og øget livskvalitet bl.a. gennem arbejdet med borgernes handleplaner
  • At styrke fællesskabet i teamet gennem samarbejdet med kollegaer, leder og borgere

Opgaverne løses i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere og lederen i Støttekorpset samt interne og eksterne samarbejdspartnere, herunder sagsbehandlere, Ikaarsaarfik, Dronning Ingrids Hospital og Kriminalforsorgen.

 

 

Forventninger til dig:

  • Du er uddannet pædagog, støtteperson eller lignende
  • Du er stabil, glad og imødekommende
  • Du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt
  • Du er psykisk stærk

 

Om os:

I denne stilling vil du blive en del af et større fællesskab: Vi er en afdeling, hvor der er otte boenheder, fem bo kollektiver, to aktivitets- og samværstilbud samt tre støttekorps fordelt i Nuuk, Tasiilaq og Paamiut.

Vi tilbyder et spændende job i en afdeling som står overfor en stor udvikling. Denne udvikling handler bl.a. om grundig intro til dig som ny medarbejder, løbende sparring og faglige fællesskaber.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 07

 

 

Yderligere oplysninger fås hos:

Hvis du gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte Leder Debora Mørch på tlf.: +299 531768 eller på e-mail: debm@sermersooq.gl eller Souschef Dorthe Poulsen – dpou@sermersooq.gl

 

 

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

 

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og Nunatsinni Perorsaasut Kattuffiat (NPK) eller en anden relevant forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

 

Bolig: Der tilbydes ikke personalebolig til stillingen.

 

 

Ansøgning:
Ansøgning mærket med
 Job nr. 78/23 med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse vedlagt kopi af eksamenspapirer m.v. skal være HR-afdelingen i hænde inden fristens udløb.

 

 

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

 

 

Bemærk:Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller mails, send venligst din ansøgning elektronisk ved stillingsopslaget.

 

Kommuneqarfik Sermersooq arbejder ud fra en strategi ”Over isen” – fremtid i fællesskab”, som har til formål at sikre en velfungerende organisation, en stærk økonomi, bedre mere effektiv og forhåbentlig billigere service til borgerne. Rammen for vores arbejde er de politiske målsætninger, som er fastsat i samarbejdsaftalen ”Det hele menneske i et forpligtende, nyskabende fællesskab.”

 

Ansøgningsfrist: 15. februar 2023

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia