sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Jurist, der søger udfordringer og selvstændige opgaveløsninger

Grønlands Selvstyre

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 30-08-2019
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 23-09-2019
Suliffissamut ID normut: LJA-75219035
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Politi, illersornnissaq & eqqartuussiveqarneq

Grønlands Selvstyre
Jurist, der søger udfordringer og selvstændige opgaveløsninger

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked søger en jurist til staben med interesse for og kendskab til offentlig ret, til at indgå i varetagelsen af opgaver, herunder juridisk faglig sikring af lovgivning, sagsbehandling og lovfortolkning.

Vi vil gerne have dig med til at forme administrationen og reguleringen af Grønlands råstofbranche. Grønland har snart 10 års jubilæum for overtagelsen af råstofområdet fra Danmark. De 10 år har givet stor erfaring, og med positiv dialog fra branchen og øvrige interessenter skal vi revidere rammebetingelserne, så de bliver mere transparente, effektive og konkurrencedygtige.

Juristernes opgaver vil hovedsageligt relatere sig til råstofområdet. Opgaverne vil bl.a. bestå i at være sparringspartner for de øvrige ansatte i departementet og underliggende enheder samt understøtte afdelingerne på råstofområdet i deres arbejde med administration af minerallicenser.

Grønlands Selvstyre

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia