sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Namminersorlutik Oqartussat

Jurist til Departementet for Fiskeri og Fangst

Namminersorlutik Oqartussat

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 12-04-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 10-05-2024
Suliffissamut ID normut: LJA-85431201
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Politi, illersornnissaq & eqqartuussiveqarneq

Længes du efter mere tid til familien, fritid og fisketure? Trives du med selvstændige opgaver i en travl og varieret arbejdsdag, og har du lyst til at gøre en forskel for Grønland?
Så er det måske dig, vi søger til at bidrage med engagement og dygtighed, når vi skal forvalte de levende ressourcer indenfor fiskeri og fangst til gavn for samfundet i Grønland. Og hvis du brænder for at arbejde i en politisk styret organisation med et højt tempo, korte leveringsfrister og en god kollegial tone, så er jobbet måske noget for dig.

Arbejdsopgaver
Som jurist i Departementet bliver du - i samarbejde med vores andre jurister - ansvarlig for at udarbejde og revidere love og bekendtgørelser, juridiske notater samt varetage henvendelser fra Ombudsmanden for Inatsisartut. Derudover, skal du stå for ministerbetjening, besvare spørgsmål fra Inatsisartuts medlemmer og udvalg, vejlede departementets øvrige ansatte i forvaltningsret og foretage juridisk fortolkning og kvalitetssikring, samt deltage i udformningen af politikken for en bæredygtig forvaltning af naturressourcerne. Endelig vil der være mulighed for at deltage i internationale fiskeriforhandlinger og påvirke udfaldet heraf.

Dine kvalifikationer
- Juridisk uddannelse.
- Evne til at formidle komplekse juridiske sammenhænge skriftligt og mundtligt.
- Samarbejdsorienteret, fleksibel og med gode kommunikationsfærdigheder.
- Interesse for politisk ledede organisationer og evnen til at trives i et hektisk arbejdsmiljø.
- Selvkørende.

Arbejdsliv i Grønlands Selvstyre og karrieremuligheder
Dit arbejde vil ikke kun være begrænset til kontoret. Du får mulighed for at opleve den storslåede natur og den fantastiske kulturarv, som Grønland har at byde på. Arbejdet i Selvstyret giver dig ikke kun en faglig ballast, men også en personlig berigelse. Du vil komme til at bo i én af Nuuks spændende bydele omgivet af enestående natur og et rigt dyreliv, der åbner op for utallige fritidsmuligheder som alpinskiløb, langrend, sejlads, fiskeri, jagt, vandreture sport og meget mere. Mennesker lever tæt på hinanden, og du vil blive en del af et rigt foreningsliv.
Stillingen vil give dig en unik faglig og personlig ballast, der vil åbne døre for spændende karrieremuligheder, hvis du vælger at søge udfordringer i Grønland.

Tiltrædelsesdato
Den 1. juni 2024 eller efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Departementschef Emanuel Rosing emro@nanoq.gl tlf. + 299 553345 eller jurist Thomas Rassing på tlf. +299 555333 thra@nanoq.gl .

Ansøgning
Hvis du er klar til at tage springet og blive en del af Grønlands Selvstyre, er fristen for ansøgning 10. maj 2024.

Grønland venter på dig med isbjerge, hvaler, hav, nordlys og en oplevelse af eventyr. Kom og vær en del af vores unikke fællesskab og bidrag til bæredygtig udvikling af de levende ressourcer i vores arktiske paradis.
 

Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig
Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.
Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia