sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Kalaallit Nunaanni Aalisarsinnaanermik Akuersissutinik Nakkutilliisoqarfik aalisarnermik nakkutilliisutut ilinniartussarsiorpoq

Namminersorlutik Oqartussat

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 20-06-2019
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 21-07-2019
Suliffissamut ID normut: LJA-74167008
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Fiskeri og fabrik

Leder du efter et arbejde, der vil give dig variation, et element af eventyr, og muligheden for at være på frontlinjen med den grønlandske fiskerisektor.

Kunne du tænke dig at være en del af Grønlands vigtigste erhverv med fokus på tilsyn og kontrol.?

Som en del af ansættelsen gennemgår du uddannelsen til fiskerikontrollør. Den varer 2 år og er en kombination af teori og praktisk læring. Flere fag afsluttes undervejs i uddannelsen med opgaver/eksamener. Hele uddannelsen afsluttes med en eksamen, hvor der indgår en større skriftlig opgave.

Om stillingerne
Arbejdet som fiskerikontrollør efter elevperioden består hovedsageligt i at føre tilsyn og kontrol med, at love og bestemmelser for fiskeriområdet bliver overholdt. Det gælder for fiskeri i både til sø og til lands. En vigtig del af en fiskerikontrollørs opgaver er at vejlede fiskerne om de bestemmelser, der gælder for fiskeriet. Rapportskrivning og andet kontorarbejde hører med til jobbet. En fiskerikontrollør har også en række serviceopgaver for erhvervslivet.
Arbejdstiden vil være varierende, og der arbejdes efter vagtplaner, der udearbejdes månedsvis forud. Du skal være indstillet på at arbejde på alle tidspunkter af døgnet og alle ugens dage.

Om dig

  • Vi forventer, at du har en erhvervsuddannelse eller anden sammenlignelig uddannelse og minimum to års erhvervserfaring
  • har lyst til og flair for IT og behersker IT på niveau med PC-kørekort
  • har gode danskkundskaber og kan formulere dig klart og tydeligt i skrift og tale
  • har lyst til administrative opgaver
  • har overblik og myndighed
  • er i god fysisk form
  • har kørekort til bil (kategori B)
  • have en ren straffeattest
Endvidere lægger vi vægt på, at du er serviceminded, hjælpsom og tilgår dagligdagen med godt humør. Du skal være struktureret og skal kunne levere og afslutte opgaver i god kvalitet og til tiden. Vi lægger også vægt på, at du er villig til at yde en ekstra indsats, når det gælder. 

Testforløb for ansøgere.
Efter at ansøgningsfristen er udløbet, udvælger vi et antal ansøgere, der skal deltage i testdagene den 23 - 25 juli i Nuuk som vil omhandle test i dansk formulering og stavning, en omtankeprøve, en personlighedstest og en samarbejdstest.
Grønlands Fiskerilicenskontrol opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 

Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig
Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.
Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia
Suliffissat assigusut
Vectrus Services A/S
Pituffik, Thule Air Base
Vectrus Services A/S
Pituffik, Thule Air Base
Vectrus Services A/S
Pituffik, Thule Air Base
Vectrus Services A/S
Pituffik, Thule Air Base