sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Kommuneqarfik Sermersooq

Køkkenmedarbejder i Kammagiit

Kommuneqarfik Sermersooq

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 28-02-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 20-03-2024
Suliffissamut ID normut: 331588444
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Allat
Atorfiup taaguutaa: Køkkenarbejder
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ernæring
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq/ allanneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq/ allanneq

Bliv en central del af opbygningen af vores beskyttede café

Er du en passioneret kok eller ernæringsassistent med et hjerte, der banker for at skabe inkluderende og meningsfulde miljøer? Hos Kammagiit leder vi efter en engageret medarbejder til at stå for den daglige drift i køkkenet på vores kommende café, som vil udgøre en vigtig del af vores aktivitets- og samværstilbud inden for Handicap og Socialpsykiatriområdet. Arbejdstiden er på 40 timer ugentligt i dagtimerne fra kl. 8-16. Der kan forekomme arbejde udenfor disse tider ved særlige lejligheder.

 

Du vil spille en afgørende rolle i opbygningen og driften af vores café, hvor vi i første omgang vil have op til tre borgere i beskyttet beskæftigelse. Sammen vil vi starte en mindre café med masser af potentiale for udvikling. Caféen vil være åben for andre boenheder flere gange om ugen, hvor de kan bestille frokost fra vores menukort i dagtimerne.

 

Da vi er et aktivitets- og samværstilbud, vil erfaring med pædagogisk arbejde være en klar fordel. Vi søger en medarbejder, som kan tilpasse sig og støtte vores borgere med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser.

 

 

Dine ansvarsområder inkluderer:

 

· Drift af køkkenet og caféen

· Indkøb, planlægning af menuer og servering af velsmagende og sund mad

· At hjælpe med praktiske opgaver sammen med dine kollegaer

 

 

Vi forventer, at du:

 

· Har en køkkenfaglig baggrund som fx kok/ernæringsassistent

· Har erfaring med køkkendrift og madplanlægning

· Kan lave varieret og sund kost

· Er stabil, samarbejdsdygtig og hjælpsom

· Har lyst til at arbejde med borgere, der er i beskyttet beskæftigelse

· Kan fremtidsplanlægge og håndtere uforudsete situationer

 

 

Om Kammagiit:

Vi er et aktivitets- og samværstilbud med to afdelinger: én for fysisk handicappede og psykiatri og et aflastningscenter. Aktivitets- og samværstilbuddet holder åbent på hverdage fra kl. 8 - 16 og lukket i weekender og helligdage. Vores aflastningscenter er døgnåbent på hverdage og lukket hver anden weekend. Vi er dedikerede til at støtte borgere med midlertidige behov for pleje i forbindelse med

 

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til fg. Leder Maja Jensen, tlf. +299 550316 eller e-mail: mjen@sermersooq.gl

 

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, eller en anden relevant forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid

 

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

 

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job Nr. 209-24, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia