sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Namminersorlutik Oqartussat

Kommunikationsansvarlig/Chefkonsulent

Namminersorlutik Oqartussat

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 24-05-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 31-05-2024
Suliffissamut ID normut: LJA-85500012
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Allat

Kommunikationsansvarlig / Chefkonsulent i Skattestyrelsen
Skattestyrelsen søger en kommunikationsansvarlig til at udbrede kendskabet til skattestyrelsens fagområder.
Tiltrædelsesdato er den 1. juni 2024 eller efter nærmere aftale

Om stillingen
Skatteområdet er for tiden under forandring og med introduktion af nye begreber og opgaver. Forandringer som betyder, at der er et udtalt behov for en øget kommunikation med borgere, virksomheder og vores interessenter.

Du vil primært beskæftige dig med formidling af informationer vedrørende Skattestyrelsens fagområde, primært eksternt men i høj grad også internt. Området kan være kompliceret og svært tilgængeligt kommunikationsmæssigt og vi har brug for en kollega, der kan omsætte vores fagområde mv. til klart sprog for ikke-skattefolk.
Du vil få ansvaret for formidling og kommunikation, herunder udarbejdelse af bl.a. pressemeddelelser, artikler, sproglig opdatering af blanketter mv.

Vi ønsker en tydelig og ensartet profil i vores generelle kommunikation. Du skal derfor arbejde med det grafiske udtryk og vores selvbetjeningsløsninger. Du skal yde kommunikationsmæssig sparring i udarbejdelse af den udadvendte kommunikation og mellem styrelsens afdelinger. Du vil have ansvar for og sikre udvikling af styrelsens hjemmeside www.aka.gl., samt i forhold til styrelsens fagområde på Sullissivik.gl. Derudover vil der være en masse løbende kommunikation, samt øvrige forefaldne opgaver.

Derudover vil du i tæt samarbejde med Styrelseschefen og resten af lederteamet arbejde med koordinering af bl.a. tværfaglige opgaver, herunder organisering af videndeling i Skattestyrelsen.
Du har tidligere arbejdet indenfor formidling og kommunikation, ligesom du har gode skriftlige og kommunikative evner, samt erfaring med formidling af fagstof og pressehåndtering.  

Du bør, udover relevante faglige kvalifikationer, evne at planlægge og strukturere din arbejdsdag, arbejde selvstændigt, være klar til at arbejde i et travlt og politisk miljø, hvor der er mange bolde i luften, have talforståelse og være i besiddelse af gode samarbejdsevner samt ordenssans.

For den rette kandidat kan der ske ansættelse som specialkonsulent, seniorrådgiver eller chefkonsulent.

Det er en fordel, at du behersker grønlandsk, dansk og engelsk, samt at du har kendskab til den grønlandske kultur og samfundsforhold.

Det er et krav, at du har en ren straffeattest.
Stillingen er placeret i hovedkontoret i Nuuk.

 

Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig
Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Yderligere oplysninger
For yderligere oplysning kan du kontakte Souschef Siverth Larsen på telefon (+299) 34 65 27, e-mail sdl@nanoq.gl

Ansøgning
Ansøgningsfristen er fredag den 31. maj 2024

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.
Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia