sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Lærer til Skolen ''Napaartoq'' i Narsarsuaq

Kommune Kujalleq

Narsaq
Ikkunneqarpoq: 27-03-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 31-05-2023
Suliffissamut ID normut: LJA-84647106
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Børn og unge, Undervisning og pædagogik

Narsarsuaq skole søger lærer


Skolen i Narsarsuaq søger 1 dygtig lærer, med tiltrædelse pr. 01. august 2023 eller efter nærmere aftale til ansættelse på særlige åremålsvilkår. Vi søger en læreruddannet til en stilling som lærer i bygden Narsarsuaq.


Atuarfik Napaartoq

Atuarfik Napaartoq har 17 elever, der er 1 timelærer 1 lærer.

Atuarfik Napaartoq er omgivet af fascinerende natur, med gode lejrmuligheder. Du vil være med til, at arbejde med undervisning, ved brug af iPads.


Vi forventer, at: 

  • Du kender til IMAK´s professions ideal
  • Du er uddannet lærer
  • Du kan have god kontakt og samarbejde med både elever og forældre.
  • Du er god til, at lede undervisningen, og er samarbejdsvillig med kommende kollegaer.


Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.


Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Naalakkersuisut.


ANSÆTTELSE PÅ FORDELAGTIGE VILKÅR

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og IMAK. For ansøgere, der i forvejen er tjenestemænd i Grønland, kan denne ansættelsesform videreføres.


For at tiltrække kvalificerede ansøgere tilbydes ansættelse efter Aftale om ansættelse på særlige åremålsvilkår. Det betyder i praksis, at den ansatte og dennes familie efter hver 12 måneders ansættelse ydes en feriefrirejse efter de gældende regler. Desuden ydes et fratrædelsesbeløb på 18.000 kr. pr. ansættelsesår i 1991-niveau, som indsættes i en lukket konto. Fratrædelsesbeløbet udbetales efter ansættelses ophør.


Personalebolig

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales husleje og depositum efter gældende regler.

 

Tiltrædelsesrejse

Der ydes fri tiltrædelsesrejse til den nyansatte og vedkommendes familie, og efter mindst 3 års ansættelse ydes der fratrædelsesrejse samt bohaveflytning ifølge gældende regler. Den ansatte har feriefrirejse hvert år det første 3 år og hver andet år efter 3 år på feriefonds ordning.


Andre informationer: Hvis du ønsker yderligere informationer vedrørende stillingen, og ønsker ansøgningsskema, henvend dig til: Ledende skoleinspektør Jens Scharnberg e-mail jebs@kujalleq.gl


Ansøgningsskema

Hvis du er interesseret i, at blive ansat hos os, kan vi sende dig et ansøgningsskema. Ved ansøgning er det obligatorisk, at udfylde arbejdsskemaet.


Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, kopi af uddannelsesbevis samt arbejdsgiverudtalelser vedhæftes som bilag og skal sendes med overskriften: Lærerstillinger.


Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 31. maj 2022.


BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.


”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”


Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia