sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Munck Civil Engineering

Maskiinanik assaatinik ingerlatsinermik misilittagaqarluartunik mittarfissualiornissanut suliniuteqarnermut atatillugu sulisussarsiorpugut / Erfarne maskinførere og håndfolk til lufthavnsprojekter

Munck Civil Engineering

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 25-03-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 18-04-2024
Suliffissamut ID normut: 331587955
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Håndværk og byggeri
Atorfiup taaguutaa: Maskinfører, entreprenørmaskiner
Misilittakkat - Annertunerusumik: Betjening af større entreprenørmaskiner
Oqaatsit:
Dansk Læse/ tale

Erfarne maskinførere og håndfolk til lufthavnsprojekter.

Munck Civil Engineering søger erfarne maskinførere til betjening af store entreprenørmaskiner i Nuuk og Ilulissat i Grønland.

 

Dertil søges løbende håndfolk med erfaring inden for anlægsarbejde, asfaltarbejde, byggemodning mv.

 

Som maskinfører på projektet skal du have flere års erfaring med betjening af maskiner, fx. jorddumpere (op til 50 tons), gravemaskiner (op til 70 tons), tromler, asfaltudlæggere samt diverse øvrige entreprenørmaskiner.

 

Det vil variere, hvilken type maskinfører, der er brug for, men da der generelt er tale om arbejde af avanceret karakter, store mængder, store maskiner samt et til tider udfordrende arktisk klima, foretrækkes kandidater med mange års maskinførererfaring samt kendskab til 3D-styringsprogrammer og sikkerhedsprocedurer på byggepladsen.

 

Det er et krav, at du har alm. kørekort og relevante certifikater til betjening af maskinerne. Desuden forventer vi, at du er engageret, tager initiativ samt er fleksibel og støtter op om opgaver i teamet.

 

Vi tilbyder et spændende job og en aktiv hverdag med gode og dygtige kollegaer samt en arbejdsplads med fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed. 

 

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia