Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq! Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Palliativ psykolog til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk (24-570)
Det Grønlandske Sundhedsvæsen
Ikkunneqarpoq: 12-11-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 02-12-2024
Suliffissamut ID normut: 331601126
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Peqqinnissaq, Isumaginnittoqarfik, Pisiniarfik & sullissineq
Atorfiup taaguutaa: Psykolog
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Oqaatsit:
Danskisut |
Atuarneq/ oqalunneq |
Kallaallisut |
Atuarneq/ oqalunneq |
Har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du primært skal varetage den psykologfaglige palliative indsats i Grønland til både patienter og pårørende i samarbejde med et kompetent tværfaglig team. I den resterende del af stillingen skal du varetage individuelle psykoterapeutiske forløb i psykiatrisk regi.
Vi søger lige nu en psykolog til besættelse af en fuldtidsstilling i Voksenpsykiatrisk Ambulatorium med ansættelse pr. 1. februar eller snarest herefter. Hvis ansøger har relevant erfaring fra palliation eller voksenpsykiatri, kan muligheden for et vikariat af minimum 6 måneders varighed drøftes.
Palliativt team
Palliativt team er et nyoprettet tværfagligt team, der består af en læge, sygeplejersker, psykolog, socialrådgiver, og fysio- og ergoterapeuter, med speciale i palliation. Teamet er fysisk placeret på DIH i Nuuk. Teamet servicerer samtlige uhelbredeligt syge patienter i Grønland, der er visiteret til et palliativt forløb, hvorfor samtaler både foregår med fysisk fremmøde og online. Den palliative indsats forventes at omfatte individuelle samtaleforløb med uhelbredeligt syge patienter, et behandlingstilbud for pårørende, samt undervisning, supervision og sparring af personale. Da det stadig er et relativt nyt tilbud med Palliativt Team i Grønland forventes psykologen også at medvirke til fortsat beskrivelse og udvikling af det palliative behandlingstilbud.
Voksenpsykiatrisk Ambulatorium
På Voksenpsykiatrisk Ambulatorium varetages udredning, undersøgelser, kontrol og behandling af voksne med psykiatriske lidelser. Ambulatoriet modtager befolkningen i hele Grønland, og du kommer som psykolog til at varetage ambulante behandlingsforløb. Psykologgruppen varetager pakkeforløb for hhv. angst, depression og selvmordsforebyggelse. Ambulatoriets angst- og depressionsforløb tilrettelægges som udgangspunkt ud fra en kognitiv referenceramme. Ved selvmords-forebyggende forløb tilbydes patienterne et forløb tilrettelagt ud fra CAMS-rammen (Collaborative Assessment and Management of Suicidality), som du vil blive grundigt oplært og uddannet i, ifm. din ansættelse.
Supervision, kompetenceudvikling og tværfagligt samarbejde
I Palliativt Team og på Psykiatrisk Ambulatorie vægter vi supervision og medarbejderens faglige udvikling højt, hvorfor alle ansatte psykologer tilbydes jævnlig supervision individuelt og i gruppe både mono- og tværfagligt. Yderligere er der mulighed for at ansøge om midler til kurser og kompetenceudvikling. For at sikre kvaliteten af den palliative indsats og styrke et helhedsorienteret fokus afholdes der 1 gang ugentligt tværfaglig konference i Palliativt Team.
I psykiatrisk regi er der i hverdagen tæt samarbejde med lægerne ansat i Psykiatrisk Ambulatorie blandt andet via ugentlige konferencer.
Organisatorisk og ledelsesmæssig placering af stillingen
Selvom den palliativ psykolog primært arbejder i det medicinske område, vil stillingen organisatorisk og ledelsesmæssigt høre under det psykiatriske område. Den palliative psykolog vil både være en del af det Palliative Team og en del af en psykologgruppe, som med den palliative psykologstilling er normeret til 9 psykologer, hvoraf 4 psykologer er til knyttet voksenpsykiatrien og 4 er tilknyttet børne- og ungepsykiatrien.
Forventninger til ansøger
- er autoriseret psykolog
- har erfaring fra arbejdet med alvorlig syge og døende patienter og deres familie, og dermed erfaring med de komplekse problemstillinger herunder angst og depression, tab og traumer, sorg og krise, som søges lindret ud fra et helhedsorienteret perspektiv.
- har gerne erfaring med supervision og undervisning af specialiseret personale.
- erfaring med familiebehandling, pårørendeinddragelse og psykoedukation
- uddannelse eller erfaring indenfor kognitivterapeutisk retning eller tilsvarende korttidsterapeutisk metode til arbejdet i behandlingsarbejdet i psykiatrisk regi (selvmordsforebyggelse, angst, depression mm.).
- har lyst og evne til at indgå i et tværfagligt samarbejde
- kan arbejde selvstændigt og struktureret
Opgaverne i Palliativt Team De palliative opgaver vil bestå af støttende og afklarende samtaler med patienter og pårørende samt familiesamtaler, hvor der også tages hånd om børn og unge.
Psykologen har en nøglefunktion i det tværfaglige samarbejde ved de ugentlige tværfaglige konferencer, og som sparringspartner med øvrige faggrupper i dagligdagen. Tillige vil ad hoc supervision af personalet være en betydningsfuld opgave. Det ønskes, at du bidrager med det psykologfaglige perspektiv i det tværfaglige samarbejde, så dette kommer både patienter, pårørende og personale til gavn.
Vi tilbyder dig- spændende og alsidigt job med muligheder for at få indflydelse på det daglige arbejde og udviklingen af Palliativt Team og den palliative indsats i Grønland
- for kompetenceudvikling, samt videreuddannelse
- og oplæring i anvendelse af CAMS-metoden ved varetagelse af selvmordsforebyggende samtaleforløb
- supervision og kollegial sparring
- arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel og godt kollegialt sammenhold
- af en aktiv personaleforening
- med anvendelse af telepsykiatri og tolk under ifm. patientkontakt
Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthedDet Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.
Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.
Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl
I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl
StatsborgerskabSåfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.
Løn og ansættelseLøn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.
BoligDer anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.
AnsøgningAnsøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl
Startdato: 1.februar 2025, eller efter nærmere aftale
Ansøgningsfrist: 2. december 2024
Ansættelsessamtaler afholdes i ugerne derefter.
Kontakt:Overordnede spørgsmål om stillingen kan indhentes ved Konstitueret Ledende Psykolog Kuluunguaq, e-mail: kurl@peqqik.gl. Information om den kliniskeI/palliative funktion kan indhentes hos psykolog Gro Katborg tlf. (+45) 28962111, e-mail: grka@peqqik.gl.