sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Permagreen Grønland A/S søger 2 VVS'ere til flere projekter i Qaqortoq

Permagreen Grønland A/S

Ikkunneqarpoq: 25-05-2020
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 08-06-2020
Suliffissamut ID normut: 330273800
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Assassorluni sulineq & sanaartorneq
Atorfiup taaguutaa: VVS-installatør
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (LedelHåndværk & servicese)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

Permagreen Grønland A/S udfører byggeri i total- og hovedentreprise i flere byer i Grønland med egenproduktion af jord-, beton-, maler-, murer og tømrerarbejde. Vi udfører projekter af størrelsesorden 25-300 mio. kr. og er en virksomhed i vækst. Vi lægger stor vægt på alle projekter udføres i høj kvalitet og afleveres til tiden med fuld fokus på sikkerheden under hele byggeprocessen.


Afdelingen i Qaqortoq beskæftiger ca. 55 beskæftigede tømrere, malere, VVS, samt ufaglærte og lærlinge. Afdelingens opgaver er primært inden for Tømrer, maler, VVS og jord. Andre opgaver er inden for fagene snerydning, transport, samt låsesmed og glarmester. Afdelingen beskæftiger sig med alt inden for bygge og anlæg, fra stort til småt.


Vi søger to erfarne og stabile VVS’ere til Qaqortoq. Opgaven består bl.a. af indvendig spildevands installation, kold og varmt vand installation, varmeanlæg, sanitet, ventilationsanlæg og teknisk isolering.


Arbejdet starter op snarest og kan forventes afsluttet året ud, men med mulighed for forlængelse.


Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og samtidig kan omgås vores øvrige medarbejdere.

For stillingen gælder, at du har et godt cv og kan give referencer fra tidligere ansættelser.


Permagreen betaler for billetten frem og tilbage og tilbyder indkvartering, mod begrænset betaling. Vi kan desuden tilbyde dig konkurrencedygtige ansættelsesforhold og dygtige kolleger og en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.


Spørgsmål om stillingens indhold kan rettes til afdelingsleder Malinnguaq Kleist på mail mkl@permagreen.gl eller på mobil (+299) 52 96 57.


Ansøgningen inkl. referencer mrk. "VVS’er" sendes til vsi@permagreen.gl
Permagreen Grønland A/S har mere end 60 års erfaring inden for bygge- og anlægsprojekter i Grønland. Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere fordelt på vores hovedafdeling i Nuuk samt vores afdelinger i Sisimiut, Maniitsoq, Narsaq og Qaqortoq. Se mere på www.permagreen.gl

Se mere på vores ansøgersite: https://permagreen.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7200e051)

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia
Suliffissat assigusut