sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Pinngortitaleriffik ilisimatusarnermut umiarsuaminut igasussarsiorpoq

Namminersorlutik Oqartussat

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 06-06-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 30-06-2023
Suliffissamut ID normut: LJA-84841073
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Ingeniør og naturvidenskab

Grønlands Naturinstitut søger engageret og ansvarsfuld skibskok til forskningsskib R/V TARAJOQ.

Vi tilbyder ansvarsfuldt job, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team, hvor samarbejde og engagement er vigtige elementer for, at vi sammen kan løfte opgaven.
Som skibskok, vil dine opgaver være:
 

 • Tilberedning samt servering af mad om bord for skibets besætning på mellem 10 og 14 personer samt forskerhold på mellem 8-10 samt renholdelse af relaterede arealer. Da livet på et skib ofte er uforudsigeligt, skal du besidde en vis fleksibilitet og vide at spisetiderne nogle gange skrider.
 • Du bliver medansvarlig for at udarbejde og overholde kostbudgetter samt at sørge for proviantkøb via cateringfirmaer. Du finder det vigtigt at holde dig orienteret om god, sund og afvekslende kost og evner ligeledes at udnytte råvarerne effektivt, sådan at madspild mindskes.
 • Du er ansvarlig for selv at holde en høj rengøringsstandard i proviantrum, kabys og messe på din tørn. Derudover skal du være villig til deltage i øvrigt arbejde efter skibsførerens anvisninger herunder sikkerhedsopgaver og øvelser.

Vi forventer at:
 • Du er uddannet som skibskok og gerne med masser af erfaring
 • Du har gyldigt bevis i søsikkerhed
 • Du har gyldigt sundhedsbevis
 • Du er kreativ & fleksibel
 • Du har høj hygiejnestandard
 • Du er pålidelig & omgængelig
 • Du er positiv & selvstændig
 • Du er struktureret & kan arbejde på egen hånd
 • Du behersker brug af PC (herunder word, excel og Outlook )
Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Kathrine Lund Olsen på telefon 361200 eller pr. mail kalu@natur.gl
ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn- og ansættelsesvilkår, følger vilkårene i henhold til Regulativ om løn- og ansættelsesvilkår for ansatte der beskæftiges under Grønlands Naturinstituttet med en månedlig fast hyre tilsvarende 180 tjenestedage årligt. Regulativet kan downloades fra hjemmesiden www.natur.gl eller fås ved at kontakte Administrationschef Kathrine Lund Olsen.
Der kan ikke stilles bolig til rådighed.
Ansøgning med oplysning om uddannelse, tidligere beskæftigel­se og eksamensbeviser m.v. fremsendes senest den 30. juni 2023 til: Grønlands Naturinstitut, att. Administrationschef Kathrine Lund Olsen, Boks 570, DK-3900 Nuuk, tlf.: 36 1200.

 

Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig
Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.
Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia