sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Planchef til Området for Teknik og Miljø

Qeqqata Kommunika

Sisimiut
Ikkunneqarpoq: 26-10-2020
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 02-11-2020
Suliffissamut ID normut: LJA-81312226
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Ingeniør og naturvidenskab

Planchef til Området for Teknik og Miljø i Sisimiut

 

Området for Teknik og Miljø søger en kompetent Planchef til Området for Teknik og Miljø med evne til at samarbejde og skabe resultater.

 

Arbejdsstedet bliver Grønlands næststørste by Sisimiut, og Planchefen skal arbejde for hele kommunens byplanlægningsaktiviteter ligesom der er spændende aktiviteter og planer inden for råstof- og turismeområdet i kommunens åbne landområder og mere turismerelaterede planer for UNESCO’s verdensarv Aasivissuit.

 

Qeqqata Kommunia er karakteriseret ved at have landets mest tilgængelige og største bagland til outdoor aktiviteter sommer og vinter, og være både lokalt og internationalt forankret i forhold til fritids, kulturelle og erhvervsmæssige aktiviteter. Der afholdes større internationale og nationale skisports arrangementer hvert år, ligesom der er store muligheder for hundeslæde- og snescooterkørsel, hiking, jagt, fiskeri og sejlads ved siden af mere normale fritidsaktiviteter. Danmarks Tekniske Universitets Center for Arktisk Teknologi, Tech College Greenland og øvrige uddannelsesinstitutioner giver både faglige miljøer og frisk liv i bybilledet.

 

Planchefens arbejds- og ansvarsopgaver:

Planchefen er personaleansvarlig for minimum én byplanlægger, og får fagligt bidrag fra 3 øvrige medarbejdere i forhold til arealadministration med faglige kompetencer inden for byplanlægning. Da området for teknik og miljø pt. gennemgår en organisatorisk forandringsproces efter overtagelse af Planområdet, vil du være med til at præge forandringsprocessen i forhold til Området for Teknik og Miljø’s samlede arbejdsopgaver.

Med direkte reference til Teknik og Miljøchefen er Planchefen ansvarlig for kommuneplanlægningen, planstrategi samt for sparring mht. strategisk planlægning generelt. Derudover spiller arealadministration en stor rolle i Planchefens arbejde.

Planchefens rolle er at være med til at sikre borgernes og erhvervslivets muligheder for at kunne udvikle kommunale bosteder og det åbne landområde.

 

Kvalifikationer

  • Du har relevant akademisk uddannelse som arkitekt, ingeniør, eller lignende.
  • Du har som minimum erfaring med byplanlægning.
  • Du har erfaring med personaleledelse eller som minimum solid projektledelses erfaring
  • Du har erfaring eller kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation
  • Du har et godt humør og trives i et miljø af folk med forskellige baggrunde.
  • Du er kreativ, omhyggelig, systematisk og har et fagligt overblik.
  • Du motiveres af samarbejde og dialog, såvel internt som eksternt.
  • Du er en god formidler af det faglige stof til forskellige målgrupper, god til at kommunikere mundtligt og skriftligt.
  • Du har kendskab til gængse redskaber, som AutoCAD, og Adobe-pakken, og gerne Mapinfo og GIS platforme.
  • Du er flersproget.

Om Området for Teknik- & Miljø

Området for Teknik- og Miljø er sekretariat for Teknik- og Miljøudvalget og økonomiudvalget vedr. planområdet. Området for Teknik- og Miljø består i dag af afdelinger inden for drift & miljø, anlæg, areal- & bygningsmyndighed, sekretariatet samt planområdet.

 

Løn- og ansættelsesforhold:

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst, eller en anden relevant forhandlingsberettiget organisation.

 

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales efter gældende regler.

 

Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

 

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Tiltrædelse snarest efter aftale.

 

 

Ansøgningsfrist

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser, og referencer sendes senest den 02. november 2020.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til Teknik & Miljøchef Hans Ulrik Skifte (+299) 867450, e-mail: haus@qeqqata.gl

 

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia
Suliffissat assigusut