sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Råstofstyrelsens afdeling for Teknik og Tilsyn søger en barselsvikar

Grønlands Selvstyre

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 11-06-2019
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 02-07-2019
Suliffissamut ID normut: LJA-74028731
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Ingeniøri & pinngortitalerineq, Pisortani allaffissornikkut aqutsineq, Assassorluni sulineq & sanaartorneq

Grønlands Selvstyre
Råstofstyrelsens afdeling for Teknik og Tilsyn søger en barselsvikar

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du lyst til at arbejde som barselsvikar i en internationalt præget organisation som tager hånd om mineral efterforskning og udnyttelse? Vil du være med til at sikre at udnyttelse af råstoffer i Grønland foretages forsvarligt mht. sikkerhed og sundhed? Så er et job som ingeniør/naturvidenskabelig akademiker i Afdeling for Teknik og Tilsyn noget for dig!

Den stigende udvikling i aktivitetsniveauet omkring mineralefterforskning i Grønland betyder, at Råstofstyrelsen har brug for en barselsvikar som en ingeniør/naturvidenskabelig akademiker til at bistå i myndighedsbehandling af udnyttelsesprojekter, efterforskningsprojekter samt tilsynsopgaver forbundet hermed.

Den høje interesse fra råstofindustrien betyder, at omfanget af opgaver stiger, derfor spiller Råstofstyrelsen en nøglerolle i denne udvikling som du kan være en del af.

Grønlands Selvstyre

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia