sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Stedfortræder for hjemmehjælpskoordinator

Kommune Kujalleq

Qaqortoq
Ikkunneqarpoq: 27-03-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 17-04-2023
Suliffissamut ID normut: LJA-84646640
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Andet, Kontor og administration, Socialvæsen, Sundhed

Stedfortræder for hjemmehjælpskoordinator – Qaqortoq

GENOPSLAG


Stilling som stedfortræder for hjemmehjælpekoordinator i Qaqortoq søges besættes pr. 01. maj 2023 eller efter nærmere aftale.


Stillingen hører under hjemmehjælpsordningen, hvor der er mulighed for at få en medindflydelse i sagsbehandlingen, hvor der tillige er mulighed for deltagelse i tilrettelæggelsen af arbejdsgangen i samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren. Dette sker efter en fast ordning i samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren.


Stedfortræderen udfører til dagligt funktioner som hjemmehjælper eller støtteperson, eller rehabilitering og kun arbejder i kontoret når koordinatoren ikke er på arbejde.


Hvad kan du forvente som stedfortræder

 • Blandt andet at etablere hjemmehjælp i samarbejde med koordinatoren, at deltage i at sikre kvaliteten af hjælpeforanstaltninger på basis af godkendte anvisninger.
 • At deltage i høringer hos hjemmehjælpskoordinatoren, at udføre opgaver vedr. ansøgning om hjemmehjælp på forsvarlig vis, og dette sker i tæt samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren.
 • At sikre opsporing af sagsopgaver på egen hånd og at have et godt kendskab til samarbejde med andre sagsområder vedr. borgere, der har brug for hjemmehjælp.


Hvad vi forventer af dig:

 • At du som minimum har taget sundhedsuddannelse eller andet socialfaglig uddannelse
 • God til kommunikation og resultatorienteret.
 • At du behersker det grønlandske og det danske sprog både mundtligt og skriftligt.


Vi tilbyder dig:

 • Vi tilbyder, at hjemmehjælpskoordinatoren kontinuerligt oplærer dig ved din side, og at du yder en fortsat udvikling inden for kontinuerlig forbedring inden for hjemmehjælps- og støtteperson og rehabiliterende områder.
 • Skiftende arbejdsopgaver, der til tider er arbejdskrævende, som giver mulighed for at gøre dig gældende i samarbejde med andre hjemmehjælpere i Qaqortoq og Nanortalik.
 • Mulighed for uddannelse og kurser.
 • En spændende arbejdsplads, der er udfordrende og mulighed for selvstændige aktiviteter.
 • Kan bruge computer på brugerniveau.


Ansættelse og løn sker efter overenskomster baseret på uddannelse.  


For yderligere informationer kontaktes Hjemmehjælpskoordinator Marie-Louise Nielsen-Isaksen main@kujalleq.gl  på telefon: direkte 63 53 87.


Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 17. april 2023.


BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.


”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia
Suliffeqarfimmit ataatsimit suliffissat allat