sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Tele Greenland

Sulianik ingerlatsinermut siunnersorti / Proces konsulent

Tele Greenland

Nuuk
Ikkunneqarpoq: 03-11-2019
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 27-11-2019
Suliffissamut ID normut: 330080949
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Fuldtid
Suliassaqarfik: Ledelse, Ingeniør og naturvidenskab, Andet, IT og medier
Atorfiup taaguutaa: Proceskonsulent
Misilittakkat - Annertunerusumik: Lean Management, ITIL, Procesbeskrivelser
Oqaatsit:
Dansk Læse/ tale/ skrive
Engelsk Læse/ tale

Kan du sætte dig ind i forretningens behov? Er du skarp på at facilitere forandringer og løbende procesoptimere i en teknisk organisation? Kan du koordinere leverancer fra såvel interne som eksterne parter?
Så er du måske TELE-POSTs nye Proces konsulent.

 

Velkommen til TELE-POST
Hos TELE-POST er vi mere end 400 medarbejdere, der løbende sørger for at drifte og udvikle 4.598 km søkabel, 1.500 km radiokæde og vores satellitter 35.000 km over ækvator. Afdelingen for tværorganisatorisk planlægning – ’Planning’ - er en central del af vores organisation, hvor alle projekter og store forandrings opgaver har deres krydsfelt. Som Proces konsulent skal du have lyst til at arbejde i en central position, hvor dine bidrag styrker fælles opgaver og projekter i hele TELE-POST.

Hjælp os med at udføre vores arbejde, på bedste måde
Afdelingen er placeret i TELE-POSTs hovedkontor i Nuuk. Her får du 3 kolleger som inden for hvert sit område er ansvarlige for, at ressourcer anvendes på den mest optimale måde og i relation til Selskabets strategiske prioriteringer.

Som proces konsulent er dit ansvar at drive opgaver og projekter, hvor forenkling og optimering på tværs af fagområder og organisation er i fokus, hvorfor det er nødvendigt, at du er en stærk formidler i øjenhøjde. Du samarbejder med forskellige kolleger på tværs af organisationen om at identificere forbedringspotentialer, hvor du er ansvarlig for at designe og sikre implementering af forbedrede processer.

Vi forventer at du har solide kompetencer indenfor procesudvikling med en god værktøjskasse og du kan hjælpe med til at drive organisationen i en mere procesorienteret retning. Du tilfører dermed større kvalitet i vores dagligdag og den måde, vi driver vores forretning.

Du ser muligheder og skaber løsninger
Du har et naturligt drive hvor din struktur og målrettethed sikrer de bedste løsninger. Der kan være flere indgangsveje til jobbet, men det er vigtigt du har;
• Stærke skriftlige kompetencer på dansk, engelsk og gerne grønlandsk
• Gode kommunikations- og samarbejdsevner
• Flair for at arbejde i og forstå en teknisk organisation (ikke-tekniker)

 

Du har en videregående uddannelse og har tidligere arbejdet med optimering af processer. Du trives i projektlederrollen og har gerne erfaring med begreber som LEAN, ITIL, ISO Audit eller andre metodiske tilgange.

Du vil referere til Afdelingschef Bjørn Sigurdsson. Har du spørgsmål af faglig karakter er du velkommen til at kontakte Bjørn på +299 555220 eller bfs@telepost.gl. Har du spørgsmål af mere generel karakter er du velkommen til at kontakte HR Direktør Helena R. Kristiansen på +299 523868 eller hrkr@telepost.gl.

Interesseret?
Send CV og ansøgning via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor. Tiltrædelse er snarest mulig, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia
Suliffissat assigusut
Vectrus Services A/S
Pituffik, Thule Air Base
Vectrus Services A/S
Pituffik, Thule Air Base
Vectrus Services A/S
Pituffik, Thule Air Base
Vectrus Services A/S
Pituffik, Thule Air Base