sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Sygeplejerske, afdeling K1 - ortopædkirurgi med subspeciale i ØNH og sårbehandling Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Ikkunneqarpoq: 15-04-2021
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 05-05-2021
Suliffissamut ID normut: 330603490
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Peqqinnissaq
Atorfiup taaguutaa: Sygeplejerske
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Sundhed)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

Kan du lide at have mange bolde i luften, sætter du fagligheden højt, værdsætter du et godt arbejdsmiljø – så er K1 afdelingen for dig. 

Det er en fordel, hvis du kender til ortopædkirurgi eller øre, næse hals specialet – men det er ikke et krav. Vi sørger for god introduktion og deler vores viden med dig. 

Snarest muligt søger vi sygeplejerske til fast stilling eller vikariater af minimum 3 måneders varighed eller længere. I Grønland er normal fuldtidsstilling 40 timer – men vi kan aftale deltid til 36 eller 32 timer om uge. Stillingen vil være med skiftende vagter, og weekend arbejde. Vi forsøger at planlægge dine vagter på baggrund af dine præferencer (dagvagt, aftenvagt og nattevagt). 

Vi tilbyder:

 • December 2019 begyndte vi at arbejde med tildelt patientpleje. Det betyder, at du tildeles et antal patienter, som du styre plejen og behandling for. Du bliver ikke alene, vi er et team og vi hjælper hinanden med de udfordrende plejeopgaver og de praktiske gøremål. På den måde lykkes vi med at udvikle vores personale og sætte patientplejen i fokus
 • Derudover arbejder vi med accelererede knæ- og hoftealloplastik forløb og specialisering indenfor sårpleje
 • Der udføres en bred vifte af operationer indenfor øre-næse-hals specialet.
 • En ekstra spændende opgavebeskrivelse: I stillingen er der stor mulighed for, at blive tilbudt, at ledsage patient til andre byer i Grønland. Transporten foregår med almindelige fly, ambulance fly eller helikopter. Du vil blive instrueret i, hvordan du skal agere som ledsagende sygeplejerske.

Vi søger dig, der:

 • Gerne har klinisk erfaring og er fortrolig med et eller flere af vores specialer
 • Gerne lærer nye ting og sætter pris på at være i dialog om sparring eller viden
 • Har lysten til at lære nyt. Vi sørger for god introduktion - så har du ikke kendskab til specialet, hjælper vi dig i gang
 • Er engageret i sygeplejefaget. Da patientsikkerheden og det faglige arbejdsmiljø er afgørende for os, så forventer vi, at du er kvalitetsbevidst og engageret i sygeplejefaget
 • Kan bevare overblikket. Det er en klar fordel, at du har en rolig arbejdstilgang og kan bevare overblikket, da vi har et stort patient-flow
 • Det er en klar fordel, hvis du har gode IT-kompetencer, da vi bl.a. registrerer vores patienter i COSMIC. Systemet er intuitivt og nemt at gå til.
 • Gerne er fleksible og har god esamarbejdsevner. Vi arbejder tæt sammen med forskellige tværfaglige personale. Det kan være; fysioterapeuter, ergoterapeuter, klinisk diætist og portører for at nævne et udpluk.

Om os:

 • Vi har 18 sengepladser og er normeret til ca. 20 fuldtidsstillinger
 • Vi er en gruppe som består af faste sygeplejersker og faste sundhedsassistenter. Men vi har brug for vikar kolleger med minimum 3 måneders ansættelser
 • Afdelingen har endvidere egen tolk, som er fastansat
 • Vi er en multikulturel personalegruppe. Blandt andre nationaliteter kan vi nævne, Grønland, Danmark, Polen og Filippinerne. De mange nationaliteter er vores styrke, vi udviser respekt for hinanden og værdsætter denne rummelighed i arbejdsmiljøet
 • I afdelingen er humøret højt – og det er en væsentlig årsag til at vi går glade på arbejde hver dag. Kom og gør os selskab – så du bliver en del af vores styrke!

Grønlands landshospital i en storby med enestående natur

Dronning Ingrids Hospital er Grønlands landshospital med et højt fagligt niveau, hvor der arbejdes efter internationale standarder. I kraft af vores landsdelsfunktion så modtager vi patienter fra hele Grønland og samarbejder med Det Grønlandske Patienthjem i København, hvorfra patienterne sendes til behandling på de stor københavnske sygehuse.

Nuuk er en storby – som går i et med Grønlands fantastiske natur. Her er mange spisemuligheder, cafeer og kulturelle oplevelser. Er du til fritidslivet, så er du hurtigt ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du også kan stå på både langrend og alpin ski. Om sommeren er dagene lange og fritiden kan bruges på at vandre, se rensdyr, eller du kan sejle ind i fjorden og fiske, se sæler og hvaler. 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde. 

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse. 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til - og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. 

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg via www.nun.gl) 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=21-122 

Startdato: Snarest muligt. 

Ansøgningsfrist: 5. maj 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved Afdelingssygeplejerske Laila Frederiksen på tlf. (+299) 34 48 67 eller på e-mail: LAFR@PEQQIK.GLmailto:TPMU@PEQQIK.GL 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL 

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her: 

file:///C:/Users/b008515/Downloads/Organisationsplan_shv_2020%20(56).pdf

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads. 

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk 

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed

 

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia
Suliffissat assigusut
Nuuk Cafe
Nuuk
Vectrus Services A/S
Pituffik, Thule Air Base
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen