sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)

Sygeplejerske søges til Uummannaq Sundhedscenter fra November 2024 og i 2025

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Ikkunneqarpoq: 15-07-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 07-08-2024
Suliffissamut ID normut: 331589539
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Peqqinnissaq
Atorfiup taaguutaa: Sygeplejerske
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Sundhed)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq
Attaveqarfissamut paasissutissat

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Se kontakperson på annoncen
Oqarasuaat

Kan du lide den brede sygepleje? Uummannaq er en ø i nordlige del af Grønland med en by med flotte udsigt med høje fjelde.
Ønsker du arbejde en fast stilling eller vikariat på 3-6 måneder, så har vi måske dit næste job her i Uummannaq!
Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du vil varetage mange spændende opgaver og vil være med til at arbejde med patientforløb i sygeplejen. Så har vi brug for din selvstændighed og erfaring.

Jobbet
Sundhedscenterets primære opgaver er konsultation for byens borgere, skadestuearbejde, sygepleje og behandling af indlagte patienter, samt kontrol af gravide og kronisk syge.
Der foretages ingen elektiv kirurgi på stedet, men mindre indgreb i lokalbedøvelse foretages. Forebyggende arbejde varetages på baggrund af de ressourcer der findes på Sundhedscentret.
Sengeafdelingen har plads til 10 indlagt og et mindre patienthotel, da der er tilknytte fem bygder til Uummannaq Sundhedscenter.
Patienter som er indlagte kan både være medicinsk og kirurgiske sygdomme og er i alle aldre.

Vi glæder os til at møde vores kommende kollega der:

  • Er uddannet sygeplejerske
  • Er positiv og har fokus på god kvalitet i plejen med udgangspunkt i den enkelte patient
  • Er engageret og har et godt overblik
  • Har gode samarbejdsevner og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Er fleksibel og indstillet på at gøre en ekstra indsats, når det kræves
  • Kan lide en arbejdsdag med vekslende arbejdsopgaver
  • Ønsker at udvikle dig fagligt


Kvalifikationer
  • Gerne erfaring med akutsygepleje fra et hospital eller behandlersygeplejerske
  • Gerne bred faglig erfaring
  • Gerne IT-minded


Hvem er vi?
Du bliver del af et engageret og dygtigt team i et lille - men velfungerende Sundhedscenter. Du vil møde venlige kollegaer, som giver en god introduktion både fagligt og socialt i en spændende kultur. Sundhedsvæsenet fælles værdier er respekt, tillid, omsorg og faglighed.
På Sundhedscenteret er der 3 sygeplejersker, 5 sundhedsassistenter, 6 afdelingsmedhjælper, 1 bioanalytiker, 2 portør og 2 læger. Derudover tolke, rengøring, køkkenpersonale og driftspersonale.
Sundhedscenteret varetager på primærområdet somatisk- og psykiatrisk hjemmepleje, sundhedspleje, svangeromsorg og Veneria klinik.
Uummannaq
Er smukt beliggende op af et fjeld og en af de nordligst beliggende byer i Grønland. Her bor ca. 2500 indbyggere fordelt i Uummannaq by og de tilhørende bygder. Byen er speciel med sit vartegn, hjertebjerget (Uummannaq), fiskeri og 3 fiskefabrikker. Ligger på et meget smukt sted og med meget venlige mennesker
Om vinteren kan du bl.a. kører på hundeslæde på isen, opleve nordlyset samt dage hvor solen ikke kommer over horisonten.
I sommer månederne er fiskeri , hvalsafari og sejlture populært. Fra maj til august kan du også opleve midnatssolen.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.
Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.
Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl
I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab
Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.
Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.
Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Bolig
Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning
Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.gjob.gl
Startdato: D. 1. november 2024
Ansøgningsfrist: D. 10. oktober 2024
Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt
Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Dorte Schmidt på tlf. (+299) 94 71 22 eller på e-mail: dssc@peqqik.gl. Eller til regions koordinator Jill Jensen på tlf. (+299) 52 52 95 eller på e-mail jhje@peqqik.gl

Qinnuteqaaternut allakkianik ilanngussinngilatit. Taamaakkaluartoq qinnuteqaatit nassiunniarukku "Ok" tooruk, imaluunniit "Taamaatiguk" tooruk aammalu qinnuteqaqqilinnginnarni allakkiat ilanngutikkit.

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia