sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Sygeplejerske, vikariat, Kulusuk sygeplejestation, Grønland (23-386)

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Ikkunneqarpoq: 01-06-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 21-06-2023
Suliffissamut ID normut: 331570635
Atorfeqarnermi atugassarititaasut: Tamakkiisoq
Suliassaqarfik: Peqqinnissaq
Atorfiup taaguutaa: Sygeplejerske
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Sundhed)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

Vi søger 1 sygeplejerskevikar til Kulusuk sygeplejestation og gerne pr. 15. juni 2023 og 8 uger frem og/eller efter aftale gerne hurtigt med mulighed for forlængelse.

Vi tilbyder:

  • En faglig spændende arbejdsplads med mulighed for arbejde med arktisk- og akut sygepleje i skadestue/modtagelse og grundlæggende sygepleje, faglig vurdering, og udvikling samt omstillingsparathed.
  • God, engagerede og kompetent kollega der samarbejder omkring patientplejen og hjælper hinanden.
  • En arbejdsplads med fagligt udvikling og ikke to dage som er ens.
  • En bred patientgruppe, alt fra gravide, nyfødte til ældre somatiske og psykiatriske og patienter, der har behov for din faglighed. 
  • Et vikariat efter aftale med en stilling på 40 timer om ugen.

Vi søger dig, der:

  • Er autoriseret sygeplejerske.
  • Kan yde sygeplejekonsultationer, medicindosering og som i samarbejde med vores, tolke læger og en sundhedsassistent kan varetage sygeplejen i bygden.
  • Er villig til at lære noget nyt, omstillingsparat og gerne har en bred fagliglighed og erfaring der kan gavne os i hverdagen.

Om Kulusuk Sygeplejerstation:

  • Der er omkring 250 indbyggere i Kulusuk og den lokale lufthavn, befinder sig i Kulusuk, hvor man fra Kulusuk kan flyve til Nuuk og Island via fly, og med helikopter/båd til Tasiilaq.
  • Der er åbent for konsultationer alle hverdage fra kl. 9 til 13, aften/nat/weekender kan det ske at man kaldes ind til konsultation/skadestue via Tasiilaq sygehus, hvor sundhedspersonale pr. telefon visiterer behovet for tilkald i bygden. Der er tæt samarbejde pr. telefon mellem lægerne og den sundhedsfaglige person i bygden

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.dk

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Sygeplejerske: ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

se tillingsopslaget her og søg online:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=23-386

Startdato: 1. juni 2023 eller efter aftale

Ansøgningsfrist: 21. juni 2023

Ansættelseslængden aftales, meget gerne 8 uger eller længere.

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Tupaarnaq Maqe på tlf. (+299) 98 12 11 eller John Christensen afdelingssygeplejerske Tasiilaq på e-mail: TUPA@PEQQIK.GL / JHR@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: personale@peqqik.gl

Inuit akornanni attaveqaatit
LinkedIn-mut ikkuguk
Google+-mut ikkuguk
Suliffeqarfiup inissisimaffia