World of Greenland søger tjenere til vores restaurant og overnatningssted, Ilimanaq Lodge, som åbnede første gang i 2017. Lodgen er naturskønt beliggende 30 minutters sejlads syd for Ilulissat i den lille bygd Ilimanaq, som blot huser omkring 50 beboere. Med udsigt til det UNESCO-beskyttede område omkring Ilulissat Isfjord, til isbjerge der stille flyder forbi, og til hvaler der boltrer sig i vandet lige uden for lodgen, er det svært at forestille sig et meget smukkere sted at tilbringe sommeren.

Ilimanaq Lodge består af 15 luksuriøse hytter, hvor vores kvalitetsbeviste gæster typisk overnatter 1-3 nætter. Hertil kommer receptionen og Restaurant Egede, som er beliggende i to af Grønlands ældste huse. Disse huse er omhyggeligt renoveret af Realdania, der tilmed har vundet den prestigefyldte Europa Nostra pris for dette projekt.

Som tjener i Ilimanaq Lodge vil du indgå i et miljø hvor niveauet i køkkenet er højt, med en moderne og uhøjtidelig stemning. Vi fokuserer på de gode, lokale råvarer som bl.a. inkluderer grønlandsk lam, rensdyr, moskus, hellefisk, havkat og snekrabbe. Udover servering i Restaurant Egede, vil du skulle hjælpe med mindre administrative opgaver i lodgens reception, ligesom du sommetider vil skulle guide en rundtur i bygden á ca. 1 times varighed.

Vi søger dygtige tjenere, der kan skabe en personlig og nærværende stemning, hvor der er tid til gæsterne.
 

For at komme i betragtning som tjener hos os, skal du opfylde nedenstående kriterier:

  • Erfaring inden for service og hotel/restaurationsbranchen
  • Du taler godt dansk og engelsk    
  • Du er ansvarsbevidst, hårdt arbejdende og initiativrig og udadvendt.
  • Du er god at omgås, smilende og nærværende 
  • Du har måske kendskab til vin 
  • Du er indstillet på at være tilknyttet Ilimanaq Lodge fra 10. juni til 15. september
  • Du er indstillet på, at skulle dele værelse med en kollega

 

Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, så skriv en motiveret ansøgning og send den sammen med dit CV til job@wog.gl. Notér i emnefeltet i din mail: Ans. Tjener Ilimanaq Lodge efterfulgt af dit navn.  Spørgsmål er velkomne på mail.

Ansøgninger modtages indtil 01.04.21

Kort herefter, inviterer vi til en personlig samtale.