Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Hotel Icefiord A/S

Aasaanerani suliffiit pissaganartut, Kujataani Qeqertarsuullu tunuani/ Hotelpersonale

Hotel Icefiord A/S

20-02-2022
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 04-03-2022
Suliffissamut ID normut: 330986489
Suliassaqarfik: Takornariaqarneq
Misilittakkat - Annertunerusumik: Kundeservice
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Tuluttut Atuarneq/ oqalunneq

Aasaanerani suliffiit pissaganartut, Kujataani Qeqertarsuullu tunuani.

 

Topas Explorer Groupimi Suleqatigersukkutsigut.

 

Takornarnariaqarnermi sulerusuppit ?  Kalaallit Nunaanni takornarissat pinngortitami kusanartumi nuannersumillu misigisaqartikkusullugit, suleqatit misilittagartuut pikkorissut suleqatigalugit !  “Akuersaaruit” taava Topas Explorer Group 2022-mi aasaanerani periarfissaqartissuaatit. Ingerlatarivagut hotellet assigiinngitsut, tikeraartugut ajunnginnerpaamik misigisaqartikkusullugit. 

Kujataani Igalikumi “Bygdehotel” unnuisarfiit pitsaasut 2021-mi nutartikkat pitsaasut ingerlataraavut.  Qeqertarsuarmi  Hotel Disko Island suliffigisinnaavat, nunami immik- kuullarissumi alianaaqisumi kusanartumi, periarfissallu qanittumiittut.

Qasigiannguani “ Hotel Diskobay” hoteliutigaarput, tassanngaaniillu qularutissaanngi tsumik arferit isiginnaarsinnaavatit. ILulissanilu  Hotel Icefjord suliffigisinnaavat, Diskobugtimi hoteliutitsinni annerpaaq pitsaanerpaaq isikkiviginnerpaarlu.

 

Suleqatissavut ujartukkavut tassaatikkusuppavut, inussiarnersut allanut suleqatinullu ikiuukkusuttut ammasuusullu,  taamaalilluta suliffik pitsaasoq suliffigiuminartorlu pilersissagatsigu. Naatsorsuutigaarpullu sulisortaarigutsigit sap.ak 12-it missaanni  

( 1 juni - 1 okt )  sulisorisinnaagitsigit, kisiannili aamma sulisut ilaat ukioq naallugu 

sulisorisinnaavagut.

Hotelimi sulineq.

Aasaanerani sulisuusut assigiinngitsunik suliassaqarput : Eqqiaanerup saniatigut 

Tikeraanik  mittarfimmut sissiukkamullu ingerlassineq taamalu aamma illoqarfiup iluani avataanullu takornariartitsineq aammalu qajartuartitsineq angallatinullu issoraatitsineq, 

hotelimi saaffiginnittarfik inoqartuassooq hotelimilu nerisut saqisuuffigalugit taamalu aamma suliassat assigiinngitsut isumagisarlugit.

Arlaannulluunniit pikkoriffeqaruit sulerusussuseqartuullutillu taava  hotelimi tamaginnik sulisorissallutit tikilluaqquatsigit.

Akissarsiat isumaqatigiissutaassapput.

Qinnuteqrfissaq:  Qinnuteqarfissaq killeqarpoq 4 marts 2022. 

https://topasexplorergroup.com/job-hos-topas/ 

Qinnuteqartut Kal.Nun-tut oqaloqatigineqassapput sap.ak  11 aamma 12.

Qinnuteqartut DK-mit  Ry-mi 25 marts.

Qilanaarutigaarput tusarfigissallutit, qilanaarutigaarpullu aasamut 2022.

 

Spændende sommerjob i Sydgrønland eller Diskobugten

Bliv en del af Topas Explorer Group

Drømmer du om at arbejde med turisme? At give gæster en god oplevelse i naturskønne Grønland og samtidig være en del af et professionelt og positivt hold? Hvis "ja", så tilbyder Topas Explorer Group en række spændende muligheder i sommeren 2022. Vi driver en række gode hoteller, hvor vi giver vores gæster en god base for deres rejseeventyr.

I Sydgrønland driver vi Bygdehotellet i Igaliku, det er blevet top istandsat i foråret 2021. På Diskoøen kan du arbejde på Hotel Disko Island i Qeqertarsuaq, hvor helt særlige naturoplevelser ligger lige udenfor døren. I Qasigiannguit har vi Hotel Diskobay med det nærmeste du kommer en garanti for at se hvaler, og slutteligt kan du i Ilulissat arbejde på Hotel Icefiord, et af Diskobugtens bedste hoteller og vores største hotel i Grønland.

Vi søger kolleger med en positiv attitude over for gæster og andre kolleger. Sammen skaber vi et godt arbejdsmiljø. Netop det kollegiale fællesskab og villigheden til at hjælpe hinanden, når der er brug for det, er altafgørende for, at vi har det godt. Vi forventer, at du er klar til at engagere dig i en periode på mindst 12 uger mellem 1. juni og 1. oktober. Nogle stillinger vil være med mulighed for ansættelse året ud eller hvem ved hvor længe?

 

Hotelarbejdet

Som sommerpersonale skal du løse en række opgaver. Der skal gøres rent, køres transfer af gæster til havn og lufthavn, grupper skal guides rundt i lokalområdet, på vandring i vildmarken og på vandet i kajak eller på SUP-board, receptionen skal bemandes, og maden skal serveres i hotellernes restauranter. Og så er alt det andet forefaldende arbejde også en vigtig del af hverdagen på hotellet!

Er du god til lidt af hvert og fuld af gå-på-mod, så er du nok en god hotelblæksprutte, og dem søger vi mange af.

Løn efter aftale.

 

Ansøgningsforløbet

Du kan sende os din ansøgning frem til d.4. marts 2021 via vores rekrutteringsside:

https://topasexplorergroup.com/job-hos-topas/

For ansøgere der befinder sig i Grønland, vil der blive afholdt jobsamtaler i uge 11 og 12. For ansøgere der befinder sig i Danmark, vil der blive afholdt aspirantdag i Ry d.25. marts.

Vi glæder os til at høre fra dig og glæder os til sommeren 2022.