Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.
Hotel Icefiord A/S

Hotelpersonale

Hotel Icefiord A/S

27-02-2023
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 01-03-2023
Suliffissamut ID normut: 331475236
Suliassaqarfik: Akunnittarfik & neriniartarfik, Eqqiaaneq, Takornariaqarneq
Misilittakkat - Annertunerusumik: Funktion - Kundeservice
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Tuluttut Atuarneq/ oqalunneq

Spændende sommerjob!

Bliv en del af Topas Explorer Group

Drømmer du om at arbejde med turisme? At give gæster en god oplevelse i naturskønne Grønland og samtidig være en del af et professionelt og positivt hold? Hvis "ja", så tilbyder vi en række spændende muligheder i Sydgrønland og i Diskobugten i sommeren 2023.

Topas Explorer Group driver en fem gode hoteller i Grønland, hvor vi giver vores gæster den bedste base for deres rejseeventyr. I Sydgrønland har vi Bygdehotellet i Igaliku og vandrehjemmet i Narsarsuaq, på Diskoøen kan du arbejde på Hotel Disko Island i Qeqertarsuaq, i Qasigiannguit har vi Hotel Diskobay, og slutteligt kan du i Ilulissat arbejde på Hotel Icefiord.

Vi søger kolleger med en positiv attitude og et fremragende servicegen, der aktiveres både overfor gæster og andre kolleger. Sammen skaber vi et godt arbejdsmiljø. Netop det kollegiale fællesskab og villigheden til at hjælpe hinanden, når der er brug for det, er altafgørende for, at vi trives. Vi forventer, at du er klar til at engagere dig i en periode på mindst tre måneder mellem 1. juni og 1. oktober. Nogle stillinger vil være med mulighed for længere ansættelser med en tidligere opstart, senere slutdato eller begge dele.

Hotelarbejdet

Sommerpersonalet løser en række opgaver. Der skal gøres rent, køres transfer af gæster til havn og lufthavn, receptionen skal bemandes, morgenmaden forberedes og aftensmaden skal serveres i hotellernes restauranter. Og så er alt det andet forefaldende arbejde også en vigtig del af hverdagen på hotellet!

Kan du se dig selv som en del af housekeeping, som chauffør, receptionist, opvasker, tjener eller madglad køkkenassistent? Er du fuld af gå-på-mod, god til lidt af hvert og dermed en oplagt hotelblæksprutte? Så hører vi meget gerne fra dig!

Løn efter aftale.

Ansøgningsforløbet

Du kan uploade din ansøgning til os her på siden frem til d.1. marts 2023.

For ansøgere der befinder sig i Grønland, vil der blive afholdt jobsamtaler i uge 10, 11 og 12. For ansøgere der befinder sig i Danmark, vil der blive afholdt aspirantdag i Ry d.24. marts.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe eller skrive til Mie Riis på +45 86 89 36 22 eller mi@topas.dk, men vær opmærksom på at alle ansøgninger skal uploades på Topas Explorer Groups hjemmeside.