Malugiuk atorfimmut allagarsiissutaasumut matumunnga piffissaliussaq naareerpoq!
Atorfimmut allagarsiissutaasumut qinnuteqarnissamut piffissaliussaq qaangiutereerpoq, aammalu atorfik qinnuteqarfigineqarsinnaajunnaareerppoq. Allagarsiussaq innersuussivittuinnaq takutinneqarpoq.

Ufaglært/ Receptionist søges til Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk, Grønland (24-205)

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

19-04-2024
Piffissaq atuuffissaa naassaaq: 10-05-2024
Suliffissamut ID normut: 331588974
Suliassaqarfik: Allaffik & allaffissorneq
Misilittakkat - Annertunerusumik: Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Oqaatsit:
Danskisut Atuarneq/ oqalunneq
Kallaallisut Atuarneq/ oqalunneq

Har du lyst til et job, der giver mening? Personalet på Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk søger en kollega snarest muligt.

Dronning Ingrids Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Sermersooq. De øvrige sundhedscentre i regionen er Tasiilaq, Ittoqqortoormiit og Paamiut.

Sundhedscenteret i Nuuk varetager den primære sundhedstjeneste for byen, herunder de to bygder Kapisillit og Qeqertarsuatsiaat med et samlet indbyggertal på godt 19.000.

Dronnings Ingrids Sundhedscenter er et moderne sundhedscenter, som rummer læge- og sygeplejekonsultationer, skadestue, livsstilsambulatorium, audiologifunktion samt sundheds- og hjemmesygepleje.

Sundhedscentret er inde i en fase med udvikling med henblik på serviceløft over for vores brugere.

Dine arbejdsopgaver vil være patientorienterede, støttefunktion for de kliniske faggrupper samt assistere regionsledelsen.
Din arbejdstid vil være 40 timer / uge fra 08.00 – 16.00 fra mandag – fredag. Eller efter aftale.

Vi søger dig, der:

  • Er dobbeltsproget, dog ikke et krav
  • Er struktureret
  • Er serviceminded
  • Har lyst til at indgå i et dynamisk team
  • Er udadvendt, fleksibel og god til at samarbejde
  • Kan lide at arbejde i en travl hverdag.


Vi tilbyder:
  • God introduktion
  • Gode kollegaer
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling


Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn i.h.t. gældende overenskomst.

Bolig

Der anvises ikke bolig til stillingen.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=24-205

Startdato: 15. maj 2024, eller efter aftale
Ansøgningsfrist: 10. maj 2024. Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes hos Afdelingssygeplejerske, Kristine Sørensen, på tlf. (+299) 34 47 09 eller på e-mail: KRSR@PEQQIK.GL eller Afdelingssygeplejerske, Paninnguaq W Lyberth, på tlf. (+299) 34 48 88 eller på e-mail: PANL@peqqik.gl