sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
Greenland Contractors I/S

Thule Air Base kan i virkeligheden sammenlignes med et lille bysamfund. På grund af basens beliggenhed i det nordvestlige hjørne af Grønland, i et ellers øde og ufremkommeligt område, er basen nødt til at indeholde alt, hvad der skal bruges for at få hverdagen til at fungere. Basen har fx lufthavn, eget brandvæsen, fitness center, bowlinghal, hotel og køkkener, og selvfølgelig boliger til de ansatte.

Det er GC's opgave at drive Thule Air Base og alle de støttefunktioner, der er nødvendige for driften. Det gælder infrastrukturen, elproduktion, sundhedsvæsen, boliger, fritidsaktiviteter osv. Kort fortalt driver GC et lille bysamfund.

Det amerikanske luftvåben, US Air Force, har ansvaret for den militære del af basens aktiviteter, mens GC har ansvaret for alt det udenom.

Fordi GC's opgaver spænder så vidt, tilbyder GC også en masse spændende jobmuligheder for de ansatte, og for folk som godt kunne tænke sig at arbejde på en helt speciel arbejdsplads som Thule Air Base.

 

GC er en af Grønlands største arbejdspladser. Derfor deltager vi aktivt i den faglige uddannelse af unge mennesker i Grønland.

Vi kan tilbyde dig at gennemføre den praktiske del af faguddannelserne på Thule Air Base. De praktiske dele af uddannelserne suppleres med teori under regelmæssige ophold på Selvstyrets erhvervs- og brancheskoler i Grønland samt på tekniske skoler i Danmark.

 

Greenland Contractors I/S
Bygning 274
3970 Pituffik
Oqarasuaat:
+299 976606
E-mail:
Nittartagaq: