sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
dansk (Danmark)
SBS Consult A/S

Vores succes bygger udelukkende på vores kunders succes

 

SBS fungerer som kundernes eksterne IT-afdeling, som håndterer mange forskelligartede løsninger, så kunderne kan koncentrere sig om deres forretning.

 

Vi er sat i verden for at levere it-løsninger, der hjælper vores kunder med at nå deres mål. Siden etableringen i 2007 har vi bestræbt os på til stadighed at levere en sund kombination af det innovative, det positive og det engagerede.

Igennem de første 10 år har vi opbygget en række gode standarder og vil fremad videreudvikle endnu mere til vores kunders bedste.

SBS er en virksomhed med fødderne solidt plantet på jorden, og uden indbygget begrænsning. Vi er lokalt forankret og arbejder altid i tæt dialog med vores kunder.

Vi betragter vores kunder som det helt centrale i alt hvad vi gør. Det er dine udfordringer, der inspirerer og motiverer os til altid at gøre det optimale i vores arbejde. Vi definerer løsningsforslag ud fra den enkelte kunde – og vi overholder altid vores aftaler. Medarbejderne hos SBS er certificerede i deres specialer, og vores vigtigste ressource er viden kombineret med erfaring og engagement.

Vi opbygger løsninger, hvor netværket har en aktiv og intelligent rolle i forhold til levering af applikationer og servicer. Løsninger som reagerer proaktivt på ændringer, også når det gælder sikkerhedstrusler.

Det skaber kompetence og sikkerhed for stabile og korrekte løsninger.

Som understøtter vores fundament kan beskrives med tre ord:

Tillid, Tryghed og Troværdighed

Det gør vi ved at leverer SERVICEORIENTERET IT løsninger til vores kunder!

SBS Consult A/S
Nuukullak 17
3900 Nuuk
Oqarasuaat:
+299 327140
Nittartagaq: