sullissivik.gl
Atorfimmut ussassaarummut oqaatsinut allanut nuunniarlutit tooruk
Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S

Thule Air Base kan i virkeligheden sammenlignes med et lille bysamfund. På grund af basens beliggenhed i det mordvestlige hjørne af Grønland, i et ellers øde og ufremkommelig område, er basen nødt til at indeholde alt, hvad der skal bruges for at få hverdagen til at fungere. Basen har f. eks. lufthavn, eget brandvæsen, fitness center, bowlinghal, hotel og køkkener, og selvfølgelig boliger til de ansatte.

Det er Vectrus Services` opgave at drive Thule Air Base og alle de støttefunktioner, der er nødvendige for driften. Det gælder infrastrukturen, elproduktion, sundhedsvæsen, boliger, fritidsaktiviteter osv. Kort fortalt driver Vectrus Services et lille bysamfund.

Det amerikanske luftvåben, US Air Force, har ansvaret for den militære del af basens aktiviteter, mens Vectrus Services har ansvaret for alt det andet.

Fordi Vectrus Services` opgaver spænder så vidt, tilbyder vi også en masse spændende jobmuligheder for de ansatte, og for folk som godt kunne tænke sig at arbejde på en helt speciel arbejdsplads som Thule Air Base.

 

Vectrus Services` er en af Grønlands største arbejdspladser. Derfor deltager vi aktivt i den faglige uddannelse af unge mennesker i Grønland.

Vi kan tilbyde dig at gennemføre den praktiske del af faguddannelserne på Thule Air Base. De praktiske dele af uddannelserne suppleres med teori under regelmæssige ophold på Grønlands Selvstyrets erhvervs- og brancheskoler samt på tekniske skoler i Danmark.

 

Vectrus Services A/S
Bygningsnr. 274
3970 Pituffik
Oqarasuaat:
00299+976606
Suliffeqarfimmi suliffissaq
Ulloq allagarsiiffiusoq: 
29-06-2020
Ulloq allagarsiiffiusoq: 
29-06-2020
Ulloq allagarsiiffiusoq: 
12-07-2020
Ulloq allagarsiiffiusoq: 
12-07-2020
Ulloq allagarsiiffiusoq: 
12-07-2020